Kungaparets fina stöd till Noppes familj

Kändisar

Sina vänners vän.
Kungen kan man lita på.
Vår monark ställer upp och stöttar änkan och styvsonen till avlidne kungavännen Carl Adam ”Noppe” Lewenhaupt.

[/caption]

Carl Adam ”Noppe” Lewenhaupt gick bort för drygt två år sedan. Han var en av kung Carl Gustafs, 73, närmaste vänner. Noppe tog livet av sig och hans död chockade inte bara kungafamiljen utan alla Noppes vänner och bekanta. Och de var många.

[/caption]

Noppe var ett socialt geni och alltid lika trevlig mot alla oavsett härkomst eller status i samhället, han var en riktig hedersman.

Och vår monark vet att välja sina vänner och han är trogen dem.

Noppe Lewenhaupt valde att ta sitt eget liv. Han blev 69 år gammal.

Efter Noppes bortgång har kungen och Silvia, 75, stöttat änkan Lee Lewenhaupt, 59, och hennes son Leonard Johansson, 31.

LÄS MER: Grynet Molvig om sorgen efter Noppe

Kungaparet har regelbunden kontakt med Noppes efterlevande och nyligen tillbringade man sköna dagar nere på den franska Rivieran med Leonard Johansson och hans mamma.
– Efter Noppes bortgång har mamma och jag haft ett fantastiskt stöd från gamla vänner inklusive kungafamiljen. Det har betytt väldigt mycket för oss, säger Leonard Johansson till Expressen.

Kungafamiljen stöttar Noppes änka Lee Lewenhaupt och styvsonen Leonard Johansson som här syns med flickvännen Linnea Taube.
Leonard Johansson är nyförlovad med kärleken Linnea Taube, 28, som är dotter till miljardärparet Per, 59, och Åsa, 48, Taube. 

LÄS MER: Alla kändisgäster på årets stjärnspäckade Noppe-fest

Per och Åsa, som är goda vänner till kungaparet, var också med nere på Rivieran där man hyrde en 34 meter lång lyxig motoryacht och gjorde härliga utflykter på det glittrande Medelhavet.

LÄS MER: Prinsessan Estelle rockade loss till Metallica
LÄS MER: Victorias ljuvliga sommar med barnen
LÄS MER: Sofias festliga 90-talskalas med vännerna

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter