Meghans krav på prins Harry efter nya hånet

Utländskt

Hon har panik.
Meghan Markle och prins Harry hånas nu i USA.
Nu kräver amerikanskan att maken agerar.

[/caption]

Av: Jennifer Erixon | Bilder: AP/TT | Publicerad: 2023-11-09

Meghan Markle, 42, och prins Harry, 39, är sedan länge ytterst illa ansedda på de brittiska öarna. Engelsmännen kan inte förlåta dem för sveket mot drottning Elizabeth under hennes sista tid i livet.

Prinsen och hans hustru lämnade alla sina kungliga plikter och flyttade till Los Angeles i något slags fåfäng förhoppning om att leva något slags filmstjärneliv.

Nu har opinionen svängt för det bortskämda prinsparet även i USA – till nu har de varit uppskattade i Nordamerika där man betraktat dem som exotiska kungligheter.

Men efter alla miljonturer med Netflix och Spotify har bilden av paret och deras leverne förändrats.

LÄS MER: Bilderna avslöjar Madeleines plötsliga utseendeförändring

Meghan Markle och prins Harry blir nu hånade i USA. Bild: John Minchillo/AP/TT

Nyligen drev tv-serien ”Family guy” med prinsparet där tittarna fick se hur deras betjänt lämnade över ”Netflix-miljoner” till prinsparet för ”ingen vet varför” varpå Harry säger:

– Lägg det bland resten av pengarna.

Prinsparet uppges tycka att den tecknade tv-seriens hån handlar om en ”sanslös smutskastning” och de beskrivs ”fullständigt orättvist”.

– De upplever att folk inte tar dem på allvar, säger en källa till Closer, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Victorias hemliga medarbetare – här avslöjas hon på bild

Prins Harry och Meghan Markle har länge varit illa ansedda på de brittiska öarna, nu har vinden vänt för dem i USA. Bild: Matt Dunham/AP/TT
För både Harry och Meghan var inslaget i ”Family guy” ett uppvaknande – de inser nu ”väldigt tydligt att vinden har vänt för dem i USA”.

– Meghan säger att hon inte kommer att låta sig bli förödmjukad på det här viset och söker desperat efter en lösning. De är i totalt panikläge. Vad som drabbade dem hårdast är att ”Family guy”-avsnittet bidrar till bilden att de är bortskämda snorungar eller bedragare, säger källan enligt Mirror.

Tidigare har den högt uppsatte Spotifychefen Bill Simmons, 54, kallat prinsparet för ”lata bedragare”. Prins Harry och Meghan Markles podcast-serie lades ned efter bara tolv avsnitt – de kungliga förmådde helt enkelt inte leverera.

Harry och Meghan ska ha fått 217 miljoner kronor av Spotify och kan bli återbetalningsskyldiga.

Nu är Meghan Markle så desperat att hon vill att prins Harry ber den brittiska kungafamiljen om ursäkt så att de återigen får komma in i värmen.

LÄS MER: Drottning Silvias mystiska kedja – ryktet om överfallslarmet

Frågan är om kung Charles kan förlåta sin son efter sveket. Bild: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Hon kräver att maken ”sväljer stoltheten och ber kungafamiljen om förlåtelse”.

– Meghan har hållit sig under allt det där i flera månader, men nu ger hon Harry ett ultimatum och kräver att han gör vad som behövs för att ställa allt till rätta. Hon ligger på om att åka tillbaka till Storbritannien framåt jul i förhoppningen att William och Charles är lite mer öppna till försoning nu, säger källan.

Det återstår att se om den brittiska kungafamiljen är redo att förlåta. Prins Harrys bok ”Spare” (”Den andre” på svenska) var väldigt explicit i sina påståenden och avslöjanden.

Den rödlätte prinsen anklagade bland annat sin bror, prins William, 41, för att ha misshandlat honom och dessutom gav han sig på sin styvmor, drottning Camilla, 76, som han anklagade för att läcka till media – ett påstående som ska ha upprört kung Charles, 74, rejält.

LÄS MER: Victorias lyxiga paradisresa med Daniel och barnen
LÄS MER: Beviset: Här tas prins Daniel på bar gärning av polisen
LÄS MER: Raseriet mot Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Utländskt