Meghans nya succéstil efter graviditeten hyllas

Utländskt

Svägerskan blir hennes räddning.
Meghan Markle är tillbaka från mammaledigheten.
Nu byter hon stil och det är tack vare Kate Middleton.

[/caption]

Hertiginnan Meghan, 38, har blivit allt mer ifrågasatt i sin roll som engelsk kunglighet. Det började så bra för Meghan Markle. Det brittiska folket älskade att deras populäre prins Harry, 35, hade träffat en vacker och spännande Hollywoodstjärna.

[/caption]

Parets uppenbart varma känslor för varandra charmade inte bara rojalisterna i Storbritannien och folket tog verkligen Meghan Markle till sitt hjärta.

LÄS MER: Efter krisen: Madeleines lycka under resan till New York

Meghan Markle har inspirerats av Kate Middleton när det gäller hennes eleganta stil.

Men det dröjde inte länge förrän det började glunkas om både divalater och en felaktig och icke ödmjuk inställning. Meghan började få alltmer kritik och när stora delar av hertiginnans personal slutade arbeta hos henne blev läget än mer akut.

Födelsen av Baby Archie kom att innebära en andningspaus för hertiginnan men nu har hon börjat jobba igen efter mammaledigheten.

Men det är en delvis ny Meghan som nu möter de engelska undersåtarna och det uppges att hon är inspirerad av sin svägerska Kate Middleton, 37.
– Från och med nu kommer vi att se en väldigt annorlunda hertiginna av Sussex – en som är mer som Kate, säger en källa The Sun on Sunday, rapporterar Expressen.

Meghan bär vackra smycken på handleden.
LÄS MER: Victorias varma kärleksgest till Daniel framför alla

Amerikanskan har insett att det blir ohållbart med alltför hård kritik i längden och att hon nu måste få en annan framtoning.
– Meghan vet att hon måste agera radikalt får att få allmänheten på sin sida igen, säger en kunglig källa till The Sun on Sunday.

Meghans första framträdande i offentligheten efter Baby Archie var när hon lanserade sin egen klädkollektion i centrala London – hertiginnan var ledigt klädd i svarta byxor och vit skjorta från den egna kollektionen. Kläderna säljs till förmån för välgörenhetsorganisationen SmartWorks.

Meghan Markle är älskad av britterna och möts alltid av jubel.

Kate Middleton ser till att mixa mellan exklusiva plagg och mer enkla plagg som inte kommer från dyra designhus – en strategi som Meghan nu tagit till sig.

Meghan Markle fick även beröm för sitt tal där hon talade om vikten av att kvinnor hjälper varandra.
– Som kvinnor är det 100 procent vårt ansvar, tycker jag, att stödja och lyfta varandra, sa hon enligt Mail Online och hon avslutade charmigt:
– Jag måste åka hem till bebisen – det är matdags.

LÄS MER: Ökat hot mot drottning Margrethe – nu skärps säkerheten

Nu hyllas hertiginnan i engelsk media och kanske var det vändningen vi fick se.

LÄS MER: Sjukdomsdrabbade kungavännens vackra bröllop
LÄS MER: Drottning Silvia hyllades med jubel av svenska folket
LÄS MER: Victoria och barnen på härlig utflykt i Hagaparken

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt