Nya bilderna på drottning Mary efter otrohetsskandalen

Kungafamiljen

Nedstämd och bedrövad?
Nya bilder på en allvarlig drottning Mary har publicerats efter den stora otrohetsskandalen.
Kung Frederik påstås ha tillbringat natten hos en annan kvinna.

[/caption]

Den spanska kändistidningen Lecturas sparade inte på krutet när de avslöjade att kung Frederik, 55, i största hemlighet hade mött en annan kvinna i Madrid.

[/caption]

På sitt omslag och inne i artikeln publicerade veckotidningen en mängd bilder av den danske kungligheten tillsammans med societetskvinnan Genoveva Casanova, 47.

LÄS MER: Prinsessan skiljer sig – maken påkommen med yngre älskarinna

Tidningen Lecturas omslag med kung Frederik och Genoveva Casanova.

Det var i slutet av oktober ifjol som den dåvarande kronprinsen flög till Spanien för ett privat besök, medan prinsessan Mary, 51, var i New York för FN-dagen.

Vad han inte hade räknat med var att den spanska tidningen hade skickat ut fotografer som dokumenterade hans mysiga träff med den mexikanska ex-modellen.

Under deras kväll tillsammans besökte man bland annat en Picasso-utställning och åt middag på en exklusiv krog i Madrid på tu man hand.

Kändismagasinet hävdar att prinsen tillbringade natten i Genoveva Casanovas lägenhet och att han inte lämnade bostaden förrän på morgonen därpå, sju timmar senare.

LÄS MER: Hög polischef ifrågasätts efter beteendet framför Silvia på festen 

Många danskar undrar hur drottning Mary reagerade när otrohetsskandalen med kung Frederik exploderade. Bild: Ida Marie Odgaard/AP/TT
Nyheten slog ner som en bomb och trots tidningens detaljerade uppgifter samt alla bilder vägrade det danska hovet svara på några som helst frågor om den påstådda otroheten.

Till skillnad från kronprinsessan Victoria, 46, och prins Daniel, 50 – som omskrivits i liknande sammanhang – valde de danska kungligheterna att inte dementera skvallertidningens uppgifter.

Många blickar har därefter riktats mot drottning Mary. Danskarna undrar naturligtvis hur hon reagerade och vad kungligheten tycker om uppgifterna kring sin make.

LÄS MER: Ryktet om Sofia bekräftas efter festandet med finansmannen

Drottning Mary var inte direkt på ett strålande humör när hon sågs under handbollsmatchen mellan Danmark och Frankrike. Bild: Martin Meissner/AP/TT

Under trontillträdet, då Mary blev drottning, var hon tapper.

Med högt huvud gick hon ut på balkongen på Christiansborgs slott i Köpenhamn och tog tillsammans med sin make emot folkets jubel.

Kungaparet kysste också varandra inför öppen ridå, kanske en signal om att de nu lämnat otrohetsskandalen bakom sig?

LÄS MER: Stor oro för prinsessan Christina efter nya bilden: ”Kan inte gå?”

Drottning Mary var inte särskilt munter när hon på läktaren följde finalen i handbolls-EM mellan Frankrike och Danmark. Bild: Fredrik Sandberg/TT

När drottning Mary i veckan på nytt visade sig så var det en betydligt mindre glad kunglighet som fångades på bild.

Mary var på plats under finalen i handbolls-EM mellan Danmark och Frankrike i tyska Köln, men det såg ofta ut som om att hennes tankar var på helt andra håll.

Hon såg helt enkelt olycklig ut.

Vi får hoppas att den danska kungligheten snart kan lägga den här tråkiga historien bakom sig.

LÄS MER: Elaka hånet mot prinsessan Sofia efter stora festen på slottet
LÄS MER: Drottningen i otrohetsskandal – nu har mannen blivit avskedad
LÄS MER: Sanningen om Madeleines och Chris uppbrott: ”En tragedi”

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen