Prins Harrys ånger efter beslutet med Meghan Markle

Utländskt

Ingen väg tillbaka.
Prins Harry ångrar sitt nya liv med Meghan Markle.
Samtidigt får kungligheten svårt att hitta tillbaka till sina vänner och den han en gång var.

[/caption]

Av: Jennifer Erixon | Bilder: AP/TT | Publicerad: 2024-07-09

Prins Harry, 39, är som förtrollad av sin hustru, Meghan Markle, 42, – den rödlätte kungligheten har blivit helt personlighetsförändrad och hans gamla vänner vill inte längre veta av honom samtidigt som han saknar sin gamla tillvaro.

[/caption]

Det ter sig som att prinsen har fastnat i ett dilemma. Han har gjort allt för att anpassa sig till sin hustrus krav och önskemål och förändrats i grunden – han vill dock ha tillbaka sitt gamla liv och sina vänner.

LÄS MER: Hovets tråkiga besked om prinsessan Sofia – märks tydligt

Prins Harrys ånger efter beslutet med Meghan Markle
Prins Harry ångrar sitt nya liv och att han brutit med England och sina gamla vänner. Han vill tillbaka samtidigt som han blivit helt personlighetsförändrad efter att han träffat Meghan Markle. Bild: Kirsty Wigglesworth/AP/TT

Prins Harry uppges framför allt längta tillbaka till Storbritannien, hans tillvaro i Kalifornien är inte alls som han tänkt sig.

– Harry blir alltmer uttråkad och blickar hemåt, över Atlanten, där hans gamla vänner från armén och skolan finns. De vill dock inte hälsa på honom i USA då de tycker att Meghan är alltför svår och ansträngande att umgås med, säger kungaexperten Tom Quinn till brittiska tidningen The Mirror.

Harry lever på en hyrd egendom i Montecito i Kalifornien, drygt 15 mil norr om Los Angeles, tillsammans med sin hustru Meghan och barnen prins Archie, 5, och prinsessan Lilibet, 3.

LÄS MER: Avslöjat: Victorias svårigheter i äktenskapet med prins Daniel

Prins Harrys ånger efter beslutet med Meghan Markle
Meghan Markle gör sin make uttråkad och prins Harry uppges sakna tiden före henne. Samtidigt gillar inte hans vänner hur Harry har blivit efter att han träffade amerikanskan som har förvridit huvudet på honom och gjort honom till ”Hippie-Harry”. Bild: Sunday Alamba/AP/TT
Tiden i England verkar vara över. När en av prins Harrys bästa vänner, Hugh Grosvenor, 33, nyligen gifte sig vid årets stora societetsbröllop fanns inte prinsen och hans hustru på plats – trots att brudgummen är prins Archies gudfar.

Kungaexperten hävdar att Harry och Meghan uteblev då man ville undvika ”all uppståndelse” det skulle innebära om de kom på bröllopet.

Senast prins Harry var i England var den 10 maj i samband med 10-årsfirandet av hans välgörenhetsinitiativ Invictus Games.

LÄS MER: Efter påstådda otroheten: Kungen tar inte med prins Carl Philip

Prins Harrys ånger efter beslutet med Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle verkar ha svårt i sitt äktenskap och många tror det bara är en tidsfråga innan det är över. Bild: Rebecca Blackwell/AP/TT

Prins Harry undvek dock att hälsa på sina gamla vänner då ”de är en del av tiden före Meghan och Harry tycker det är jobbigt”, enligt Tom Quinn.

Kungaexperten Tom Quinn, som skrivit flera böcker om det brittisk kungahuset, hävdar även att flera av Harrys vänner från armén känner sig förrådda av skandalprinsen då han skrev på ett så ”icke-militärt” sätt om sina erfarenheter från kriget i Afghanistan i sina memoarer ”Spare” (”Den andre” på svenska).

Tom Quinn hävdar även att flera av prins Harrys vänner har väldigt svårt för Meghan då amerikanskan har förvandlat honom till ”Hippien-Harry”.

– Sanningen är att Harry har återuppfunnit sig själv på ett sätt som varken hans familj eller vänner tycker om, han var en helt annan person tidigare, säger Tom Quinn.

LÄS MER: Hovets tråkiga besked om Madeleine väcker reaktioner

Prins Harrys ånger efter beslutet med Meghan Markle
Prins Harry har blivit alltmer som en ”hippie” tycker hans vänner och lastar Meghan Markle. Bild: Sunday Alamba/AP/TT

Tidigare i år avsade sig Harry sitt brittiska uppehållstillstånd och hävdade i resedokument att USA var hans nya hem.

Flytten var bakdaterad till den 29 juni förra året – samma dag som Harry och Meghan blev utkastade från Frogmore Cottage av kung Charles, 75, och som innebar att prinsparet saknar ett hem i Storbritannien.

Samtidigt så påstås att prins Harry är i färd med att försöka hitta ett nytt hem i England.

– Det här är någonting han vill ha och har funderat över. Nu har han bestämt sig för att det är det han vill, säger Grant Harrold, kung Charles tidigare butler till New York Post.

Under tiden fortsätter Meghan Markle försöka lyckas i Hollywood med sina olika projekt.

Fråga är hur det ska sluta med en uttråkad prins Harry som är trött på sin fru som hyser helt andra intressen än vad han gör.

LÄS MER: Drottning Silvias fest på slottet förstörd av sexskandal
LÄS MER: Så blir Victoria och Daniels härliga semester tillsammans
LÄS MER: Prinsessan Sofias flykt med sönerna efter svåra tiden

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Utländskt