Prins Williams vrede efter Harrys skamliga förslag

Utländskt

Konflikten trappas upp.
Prins Harry kräver en ursäkt av sin far Charles och sin bror William.
Annars kommer han nobba kröningen i maj.

[/caption]

Prins Harrys, 38, åtskilliga utspel mot den brittiska kungafamiljen har straffat sig ordentligt. I dag anser många att kungligheten är en bitter föredetting som tillsammans med sin fru bara gnäller och tycker synd om sig själva.

[/caption]

I dag lever prins Harry i Los Angeles med hustrun Meghan Markle, 41, som också hon gör allt för att slå mynt av parets kändisskap och status.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias ljuva kärleksminne med maken

Efter alla utspel har allmänhetens bild av prins Harry förändrats till det sämre. Bild: Dylan Martinez/AP/TT

Paret har kammat hem hundratals miljoner på olika samarbeten. Allt började med deras krigsförklaring mot den engelska kungafamiljen i den omtalade intervjun som de sålde till Oprah Winfrey, 69, och hennes tv-bolag Harpo Productions.

Många såg därefter fram emot Netflix-serien om parets liv – men den blev dock en långtråkig flopp. I ärlighetens namn var det få som orkade se färdigt alla avsnitt där paret konstant klagade på de engelska tabloiderna.

För att tjäna ännu mer pengar släppte som bekant Harry även boken ”Spare” (”Den andre” på svenska) där han brutalt och utan något som helst omdöme hänger ut medlemmarna i den engelska kungafamiljen.

LÄS MER: Prinsessan Sofias magnifika comeback efter frånvaron

Prins William är både besviken och förbannad på sin bror och hans vidriga svek mot familjen. Bild: Alberto Pezzali/AP/TT
Med tanke på alla handgranater som Harry och Meghan har slungat iväg över Atlanten är det inte så konstigt att det råder rena rama iskylan mellan prinsen och hans bror.

Prins William, 40, uppges vara djupt besviken på sin brors agerande, men framför allt är han riktigt förbannad.

Till saken hör att Harry har bett William och pappa Charles, 74, om en ursäkt. Annars tänker han inte komma på sin fars kröning i maj.

LÄS MER: Kates rumpchock med prins William på BAFTA-galan

Prins William hävdar att hans bror prins William attackerade honom fysiskt. Bilder: TT
Prins Harry är fortfarande inbjuden till kröningen, men frågan är om prins William överhuvudtaget vill att han ska komma. Bilder: TT

Tilltaget är naturligtvis lika absurt som skamligt och källor till Daily Mail avslöjar att varken prins William eller kung Charles kommer gå med på Harrys krav.

William blev förbannad och Charles har förklarat att han kan tala med sin son – men att han absolut inte har något att be om ursäkt för.

Många är av åsikten att det i själva verket är Harry som bör be sin far om ursäkt. Detta särskilt med tanke på hur negativt han har framställt sin pappas hustru Camilla, 75.

LÄS MER: Nya bilden från Madeleines semester med barnen

Kung Charles är av åsikten att han inte har något att be prins Harry om ursäkt för. Bild: Peter Nicholls/AP/TT

Vidare har prins William mycket svårt att förlåta Harry efter hans anklagelser om att hertiginnan Kate, 41, närmast ska ha mobbat ut Meghan Markle vid det engelska hovet.

– Om Harry kommer till kröningen så kan jag inte tänka mig att William skulle kunna se sin bror i ansiktet, säger en källa till The Daily Mail.

LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen
LÄS MER: Victorias nya supersöta bild på prinsessan Estelle
LÄS MER: Efter sjukdomen: Camillas comeback med kung Charles

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt