Nya bilden från Madeleines semester med barnen

Kungafamiljen

En sån härlig resa.
Prinsessan Madeleine har lämnat hemmet i Florida.
Nu är hon på en spännande semester med familjen.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT, Instagram | Publicerad: 2023-02-25

Vi hör dessvärre allt sällan från prinsessan Madeleine, 40, som sedan många år tillbaka har valt att lämna kungahuset för att leva ett ståndsmässigt liv i utlandet.

[/caption]

Kungaparets yngsta dotter bor som bekant med maken Chris O’Neill, 48, och de tre barnen i Florida där paret köpt ett slottsliknande hus för över 30 miljoner kronor.

LÄS MER: Därför nobbas drottning Silvia i nya filmen om kungen

Prinsessan Madeleine är på semester med sina närmaste. Bild TT

Med tanke på utlandsflytten har Madeleines åtaganden för kungahuset i det närmsta helt upphört och tankarna går inte helt osökt till prinsessan Birgitta, 86, som också hon valde att lämna Sverige för en mer internationell tillvaro.

Just nu befinner sig prinsessan Madeleine på semester med barnen.

Färden har gått till den myllrande och mycket spännande staden New York, där Madeleine och barnen poserade på en fin bild i Central Park som prinsessan publicerade på Instagram under fredagskvällen.

LÄS MER: Kungaparets nya kändisgrannar avslöjade – flyttar in nära slottet

Prinsessan Madeleine och barnen poserar på bild i New York och Central Park. Bild: Instagram
– Det ser ut att vara en lite kyligare vårdag i staden som aldrig sover, men Florida-familjen har alltjämt ett leende på läpparna. Det här är ju lite av Leonores födelsedagsresa, hon fyllde nio år den tjugonde februari, och New York är en alldeles speciell plats för henne, skriver Svensk Damtidning som var först med nyheten.

För prinsessan Madeleine betyder New York också mycket. Det var här hon träffade Chris O’Neill som hon snart började dejta.

LÄS MER: Nya fräcka hånet mot prins Carl Philip överraskar

Prinsessan Madeleine hemma på besök i Sverige och hos kungafamiljen på Sollidens slott. Bild: TT

Det finns en mängd romantiska bilder av paret från deras mysiga träffar i just New York. Chris som är mycket förtjust i mat och dryck bjöd ut sin nya kärlek på en rad trevliga restauranger runt om i stan.

Om Chris O’Neill är med på resan är oklart, men det kan ju mycket väl vara så att det är han som tog den fina bilden på Madeleine med barnen.

LÄS MER: Kates rumpchock med prins William på BAFTA-galan
LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen
LÄS MER: Victorias nya supersöta bild på prinsessan Estelle

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen