Prins William hårt pressad efter Harrys skandalbok

Znyheter

Det blir allt tuffare.
Prins William är djupt skadad efter sin bror, prins Harrys skandalbok.
Nu ställs Englands blivande kung mot väggen.

[/caption]

Prins William, 40, år har börjat på ett fasanfullt sätt. Det är nästintill svårt att greppa omfattningen av lillebror, prins Harrys, 38, svek.

[/caption]

Den rödlätte kungligheten har precis kommit ut med sin bok ”Spare” (”Den andre” på svenska) och skandalen är av historiska magnituder.

LÄS MER: Skrällen på TV4: Han blir kanalens nya kungareporter på kanalen

Det är i prins Harrys bok ”Spare” som han attackerar den engelska kungafamiljen. Bild: Robert F. Bukaty/AP/TT

I boken avslöjar prins Harry inte bara intima detaljer som sig själv. Läsarna får bland annat ta del av hans sexdebut och drogvanor.

Etter värre blir det när han avslöjar ytterst privata detaljer om prins William. Han återger till och med privata konversationer vilket förfärar William – kommer han någonsin våga prata förtroligt med sin bror igen?

Prins Harry påstår även att prins William slagit ner honom till golvet under ett bråk i köket på Kensington Palace. Diskussionen handlade om Meghan Markle, 41, och blev enligt Harry så animerad att den övergick i våld.

LÄS MER: Drottning Margrethes stora sorg efter nya tragedin

Prins William är djupt skakad och upprörd Bild: Jon Super/TT.
Harry föll ner på golvet över en hundskål i keramik som gick sönder och skar honom blodig i ryggen. Meghan Markle ska ha upptäckt skadorna på sin makes rygg som då berättade att prins William hade slagit ner honom och att en halskedja hade slitits av.

Den brittiska kungafamiljen har ännu inte kommenterat boken eller dess innehåll.

En källa säger till Page Six att William är både ”rasande” och ”förkrossad” över sin brors beteende, rapporterar Svensk Damtidning.

– William kokar i det tysta och är förkrossad över vad Harry har gjort. Han kan bara inte förlåta Harry för sakerna han har skrivit, säger en kunglig expert.

LÄS MER: Beskedet: Victoria och Daniel lämnar Haga slott

Prins Harry får kritik av britterna. Bild: ITV
Prins Harry har i en mängd intervjuer talat om sin bok där han hänger ut sin bror. Här syns han i ITV. Bild: ITV

Samtidigt säger prins Harry att han hoppas kunna återförenas med sin bror och far i framtiden. Han påstår att han älskar dem väldigt mycket vilket är svårt att tro med tanke på hur utlämnande boken är.

Prins William har vid flera tillfällen konfronterats av media med frågor kring boken.

I samband med när William och hertiginnan Kate, 41, besökte en välgörenhetsorganisation fick prinsen upprepade gånger frågor från reportrar om skandalboken.

– Ers kungliga höghet, har du hunnit läsa din brors bok än?, frågar en reporter i ett klipp som publicerats i sociala medier, skriver Svensk Damtidning.

Prins William väljer att helt ignorera reportern, han tittar stint rakt fram.

I ytterligare ett klipp på sociala medier är det en annan reporter som frågar prins William som även då väljer att ignorera frågorna helt och hållet.

LÄS MER: Tv-stjärnans skoningslösa attack på prins Harry
LÄS MER: Prins Carl Philip förlorar kungliga arvet
LÄS MER: Victorias sköna revansch på kungen efter storbråket

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter