Tv-stjärnans skoningslösa attack på prins Harry

Znyheter

Ord och inga visor.
Tv-stjärnan Piers Morgan är inte nådig mot prins Harry.
Britten skyr inga ord när han beskriver kungligheten och hans svekfulla beteende.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-01-14

Prins Harry, 38, rosar inte marknaden på de brittiska öarna förnärvarande. Han bok ”Spare” (”Den andre” på svenska) har precis kommit ut och den är minst sagt häpnadsväckande.

[/caption]

Inte nog med att prinsen kommer med egna erkännande om sitt bruk av kokain och berättelser om hur han blev av med sin oskuld. Den rödlätte kungligheten ger sig även på sin egen familj.

LÄS MER: Beskedet: Victoria och Daniel lämnar Haga slott

Journalisten Piers Morgan är inte nådig mot prins Harry som öppet och hårt går till attack mot. Bild: Youtube

Han spyr galla över sin far, kung Charles, 74, och väljer att återberätta privata konversationer med sin storebror, prins William, 40.

Men Harrys konstanta irritation och attacker mot sin egen familj har fått konsekvenser.

Britterna har tröttnat definitivt på den bortskämde och bittre prinsen.En nygjord undersökning av Yougov, som Allt om Kungligt har rapporterat om tidigare, visar att två tredjedelar av britterna är mycket missnöjda med prins Harry.

Förutom den omstridda boken har prins Harry även gjort flera kontroversiella tv-intervjuer, som en del av lanseringen i syfte att kräma ut så mycket pengar som möjligt.

LÄS MER: Skrällen på TV4: Han blir kanalens nya kungareporter

Prins Harry får kritik av britterna. Bild: ITV
Piers Morgan menar att prins Harry säljer ut sin familj. Bild: ITV
Sedan länge har den brittiske tv-stjärnan och kolumnisten Piers Morgan, 57, varit mycket skarp i sin kritik av prins Harry.

Och nu när boken kommit har Piers Morgan fått ny ammunition – han skräder inte orden.

– Den är till och med mer sliskig och påträngande gentemot kungafamiljen än vad man hade kunnat föreställa sig, twittrar Piers Morgan, rapporterar den brittiska morgontidningen The Independent.

Tv-personligheten är känd för sin vassa tunga och nu får han fullt utlopp för sitt förakt av prins Harry och hans hustru Meghan Markle, 41.

Piers Morgan har bland annat skrivit en krönika i New York Post där han framför allt kritiserar prins Harrys syfte med boken.

– Det kalla bittra faktumet – och här snackar vi Sibiriska nivåer av förbittrad iskyla – är att Harry fullt medvetet går in för att tillfoga sin familj maximal smärta med sitt litterära massförstörelsevapen.

LÄS MER: Så mycket kostar drottning Silvias nya lyxväska

Piers Morgan är en av Englands mest kända journalister. Bild: TT

Den färgstarke och drastiske tv-stjärnan är egentligen inte speciellt förvånad över omfattningen av prins Harrys svek med boken.

– Det har varit hans outtröttliga mission ända sedan han lämnade de kungliga och sin service för det allmänna för tre år sedan.

Han vänder sig mot den skandaliserade kunglighetens hyckleri.

– Istället för att söka privatlivet som han låtsas eftersträva så har han varit beredd att spy upp sina inälvor till den som är beredd att betala honom för att svika sin familj, alltifrån Oprah till Netflix och Spotify och nu Penguin Random House (bokförlaget, reds. anm.), skriver Piers Morgan och tillägger:

– Det har gjort honom snuskigt rik – men till vilket pris?

LÄS MER: Prins Harrys festande med kokain chockar britterna

Piers Morgan har under lång tid även kritiserat Meghan Markle som han menar har ”förvridit huvudet” på prins Harry. Bilder: TT

Morgan reagerar även över att prins Harry påstår att han ”är lyckligare än någonsin nu”.

– Varje gång han säger det så ser han alltmer eländig ut.

I boken är det prins William som får ta emot de tyngsta smällarna. Piers Morgan är riktigt upprörd.

– En kille som påstår att han avskyr när pressen skriver om privata saker avslöjar för hela världen i en intervju att hans bror är omskuren, att han har fått toppen av sin förhud bortskuren. Hyckleri, säger Piers Morgan i sin tv-show.

LÄS MER: Drottning Margrethes stora sorg efter nya tragedin
LÄS MER: Prins Carl Philip förlorar kungliga arvet
LÄS MER: Första bilderna på Victoria efter kungliga krisen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter