Prinsessan Adrienne – en kopia av morfar kungen

Kungafamiljen

Gulligt och häpnadsväckande.
Hon hyllas av mamma Madeleine men det är morfar kungen vi tänker på.
Prinsessan Adrienne är som en kopia av en ung Carl Gustaf.

[/caption]

I USA firade man nyligen mors dag och det är en stor och viktig tilldragelse för amerikanerna. Därför är det ingen orimlig gissning att Chris O’Neill, 45, arrangerade ett fint firande av sin vackra hustru, prinsessan Madeleine, 37, som ju i högsta grad även är mamma.

[/caption]

Som bekant har prinsessan Madeleine tre välartade och fina små barn och pappa Chris såg till att överraska sin hustru med blommor och uppvaktning från telningarna.

LÄS MER: Prinsessan Birgitta känner sig hemlös i karantänen

Söt som socker är lilla prinsessan Adrienne, 2, och mamma Madeleine kunde inte låta bli att dela en fin bild av sin yngsta dotter.

– Låt oss hylla kärleken och familjen på den här mors dag, skriver prinsessan Madeleine till bilden på Instagram där vi får se Adrienne sniffa på ett par rosor som vi vågar gissa att det är Chris som gjort sig omaket att införskaffa trots rådande coronakris, karantän och lockdown i Miami.

LÄS MER: Här är Harry och Meghans lyxiga gömställe i Hollywood

Kungen är mycket lik sitt barnbarn prinsessan Adrienne.

Men det finns flera saker som är slående med bilden förutom att Adrienne är lika söt som en amerikansk cupcake. Hon är påfallande lik morfar kungen när han var i samma ålder.

De Bernadottska släktdragen är starka och går inte att ta miste på. I århundranden har utseendet traderats i den stolta franska ätten som kommit att bli ryggraden i konungariket Sverige.

LÄS MER: Därför är det så tyst om prinsessan Madeleine

Kungen lägger handen på prinsessan Adriennes lilla hjässa under hennes dop.
Det råder ju tillexempel inga tvivel om att kung Carl Gustaf är ättling till Jean Baptiste Bernadotte som ju kom att bestiga Svea rikes tron som Karl XIV Johan. De markerade ögonbrynen, den intensiva och klara blicken i kombination med det kraftfulla hakpartiet och de vackra färgerna är något som alla i kungafamiljen delar.

Lägg därtill drottning Silvias, 76, och prinsessan Madeleines skönhet och vips har vi den bedårande lilla prinsessan Adrienne.

LÄS MER: Prinsessan Christina berättar allt om familjetragedin
LÄS MER: Nya romantiska bilderna på kungaparet från karantänen
LÄS MER: 8 lyxiga godbitar i Silvias eleganta hatt-skafferi

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen