Prinsessan Estelles nya talang avslöjad i kul video

Znyheter

Estelle har alltid hållit sig i framkant och är full av busiga upptåg.
I en ny video visar nu den sockersöta prinsessan upp sin nya talang.

[/caption]

Vi såg det redan i höstas då prins Daniel, 46, skulle marknadsföra Generation Pep. Man anade det lite när påskhälsningen kom från Haga slott. Men efter det senaste framträdandet råder inga tvivel.

[/caption]

Att prinsessan Estelle, 8, trivs framför kameran har vi sett från första stund. När hon debuterade på Victoriadagen för fyra år sedan höll hon stundtals på att stjäla hela showen. Vem kan motstå en så glad och intelligent prinsessa.

LÄS MER: Kronprinsessan skildras i ny spännande bok

Efter kronprinsessfamiljens nya video: prinsessan Estelle spås nu en lysande karriär som skådespelare.

Det har varit en tung vår med stundtals isoleringar då barn fått stanna hemma. På Manillaskolan, där prinsessan går, rapporterades det första fallet av corona i skolmiljö. Skolan stängdes då omedelbart ned. Men den fick sedan öppnas igen.

LÄS MER: Prinsessan Sofia visar barnen svenska smultronställen

Prinsessan Estelle trivs och rör sig redan vant framför kameran och det är en egenskap som naturligtvis är positivt för en blivande regent.
Restriktionerna har lett till att man tillbringar mer tid hemma med familjen, något som också leda till tristess. Då behövs det inspiration. Något som Generation Pep tagit fasta på och nu presenterat Digifritids.

LÄS MER: Svårt plågade prins Harry längtar hem till pappa

Här spexar prinsessan Estelle det tillsammans med prins Oscar, mamma Victoria och biodlaren

Plattformen riktar sig till barn i låg- och mellanstadiet. Vid lanseringen släpptes en video inifrån det kungliga slottet på Haga. I den ser vi Estelle sitta lite uttråkad och frågar familjen om vad de ska göra. Sedan kommer hon själv på Digifritids som hon hört talas om. Vips är sidan uppe och hon instruerar sakligt lillebror Oscar, 4, vad han ska göra.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines dyra pris för sin frihet i USA

Den nya videon är charmerande. Prins Oscar sitter på pappa Daniels rygg, Estelle kryper under och mamma Victoria är helt förtjust.

Hela sekvensen är väl inrepeterad och vi skulle inte vara förvånad om Estelle står för både regi och skådespeleri. Hennes agerande är proffsigt och genialt. Ännu en talang kan läggas till i den unga prinsessans cv.

LÄS MER: Meghan Markle kritiseras för fräckhet mot drottningen
LÄS MER: Prinsessan Estelles stora saknad under sommarlovet
LÄS MER: Prinsessan Sofias underbara sommar med Carl Philip

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Znyheter