Prinsessan Maries privata semesterbilder

Utländskt

Åh, vilken härlig semester.
Prins Joachim och hans familj njuter av semestern i Frankrike.
Och det är prinsessan Marie som delar med sig av de privata bilderna.

[/caption]

Prins Joachim, 50, och hans familj har haft ett speciellt år. Familjen slog sig ner i Paris då prinsen började på en hög militärutbildning i på den franska försvarshögskolan.

[/caption]

Joachim, som är överste i den danska reserven, trivdes alldeles utmärkt med den tuffa utbildningen som är öppen för endast överstar och generaler.

LÄS MER: Prinsessan Sofia visar barnen svenska smultronställen 

Prinsessan Athena njuter av den franska solen.

Sedan kom coronakrisen och ställde till saker och ting. Utbildningen fick avbrytas och istället tvingades familjen, i likhet med alla andra, isolera sig.

Nu ser det dock ljusare ut, prins Joachim har blivit utsedd till försvarsattaché på den danska ambassaden i Paris och familjen blir kvar.

LÄS MER: Svårt plågade prins Harry längtar hem till pappa

Här njuter prinsfamiljen. Gladast av alla är nog ”Modellprinsen”, prins Nikolai, som äntligen får återförenas med sin familj i Frankrike efter tuffa ekonomistudier i Köpenhamn.
Inte minst prinsessan Marie, 44, är glad över att de blir kvar i den franska huvudstaden, hon är ju fransyska och till och med född och uppvuxen i Paris.

Nu njuter prinsfamiljen av semestern som man firar på danska kungafamiljens vinslott Chateau de Cayx i vindistriktet Cahors i regionen Occitanie i södra Frankrike, inte så långt från Toulouse.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines dyra pris för sin frihet i USA

Prinsfamiljens lilla vovve trivs alldeles utmärkt på de generösa och vackra ägorna.

Prinsessan Marie delar med sig av sina privata semesterbilder där vi ser prins Joachim tillsammans med sina fyra barn utanför vinslottet.

Den som ser mest nöjd ut på bilden är prins Nikolai, 20, även känd som ”Modellprinsen”, som har återförenats med familjen efter ekonomistudier i Köpenhamn.

LÄS MER: Prinsessan Sofias underbara sommar med Carl Philip

Här är prinsessan Marie och prins Joachim på prinsessan Madeleines bröllop.

Bilderna från familjens sköna stund i Frankrike har dock rönt viss kritik i Danmark då danska familjer uppmanas att om möjligt stanna hemma under coronakrisen.

Samtidigt får prinsessan och familjen en massa glada tillrop på Instagram då ju familjen faktiskt redan bor i Frankrike. Dessutom ligger ju det vackra slottet isolerat på den franska landsbygden.

Den danska kungafamiljens franska vinslott var framförallt uppskattat av prins Henrik och det har spekulerats om familjen skulle behålla det i sin ägo eller sälja det efter hans frånfälle.

LÄS MER: Prinsessan Estelles nya talang avslöjad i kul video

Här har prinsessan Marie och prins Joachim besökt den franske presidentens palats.

Drottning Margrethe, 80, har dock alltid velat att hennes söner kronprins Fredrik, 52, och prins Joachim, ska ta över slottet.

– De är ju knutna till trakten, inte minst på grund av att flera av deras fars släktingar fortfarande bor där, har drottningen sagt, rapporterar Kvällsposten.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines dyra pris för sin frihet i USA
LÄS MER: Prinsessan Estelles stora saknad under sommarlovet
LÄS MER: Svårt plågade prins Harry längtar hem till pappa

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt