Prinsessan Märtha Louise talar ut om livet i rampljuset

Znyheter

Märtha Louise har länge fått sitt kärleksliv granskat under ett förstoringsglas av världspressen.
Allt sedan maj 2019 prinsessan chockade världen med att offentlig göra sitt förhållande till den kontroversielle shamanen Durek Verrett.
Nu berättar Märta Louise själv om sitt liv under en lupp:
– Det är något som jag har stått ut med.

[/caption]

Märtha Louise, 48, lättar på hjärtat i en intervju med Aftonbladet Söndag. Där berättar hon om de svåra tiderna runt de omsusade skandalerna som uppstått runt hennes stormiga kärleksförhållande med shamanen Durek, 45. 

[/caption]

Shamanen är ofta ocensurerad och rak på sak under sina uttalanden i pressen. 

LÄS MER: Prins Harrys sista uppdrag för brittiska kronan

Pressen är mycket intresserade av prinsessan Märtha Louises liv.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek exempelvis när han dök upp som gäst på ”The Life Stylist Podcast”.

Shamanen trampade sedan hela den vetenskapliga världen på tårna när han på Instagram la upp sin trolleri-lösning för att bota coronaviruset. Ett recept som bland annat innehöll rosmarin och vodka samt en hemmagjord bön-mantra. 

LÄS MER: Efter krisen: Madeleines nytändning med Chris

Den norska prinsessan överraskade många när hon blev tillsammans med shamanen.
Durek har också en förmåga att tycka synd om sig själv. 

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, har han berättat- 

Men Märtha Louise har inte heller hon framstått som den mest balanserade nunnan i klostret. Hon hävdar till exempel bestämt att hon har övernaturliga förmågor och att hon kan kommunicera telepatiskt med både djur och änglar.

LÄS MER: Gott i helgen: Bjud på Victorias härliga hallongrottor

Märtha Louise var nyligen i Los Angeles och hälsade på Durek Verrett

I intervjun öppnar hon upp om hur det varit att leva under konstant granskning från pressen alla dessa år:

– Det är något jag stått ut med hela livet. Som liten klarade jag inte av det alls. Men jag har blivit tryggare i det sedan jag blev äldre. Efter ett långt liv i offentligheten är jag inte förvånad över att folk vill veta saker om mig och jag har märkligt nog vant mig, berättar Märtha Louise till Aftonbladet.

Märta Louise har heller inga planer på att försöka anpassa sig i sin officiella roll i det norska kungahuset. Hon är den hon är.

LÄS MER: Silvias starka band till Sofia – älskar svärdottern

Märtha Louise och shamanen hälsar på vänner i USA:

– Det finns minst sagt många meningar och åsikter om mig, men jag följer min väg. Vissa tycker att jag är kontroversiell, men jag förstår inte varför alla strävar efter att vara normala. Vi har alla något inom oss som är lite udda och konstigt. Tänk vilken fin plats jorden skulle vara om alla tilläts vara lite knäppare, filosoferar hon.

Ja, hur knäppa paret verkligen är kan ju diskuteras, men underhållande är de alltid. Vi hoppas på en snar förlovning.

LÄS MER: Åtråvärda jobbet hos drottningen – nu kan du söka tjänsten
LÄS MER: Drottning Margrethes skarpa markering mot prins Joachim
LÄS MER: Stora oron: Prinsessan Christina tvingas ställa in

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter