Prinsessan Sofias fantastiska semester med lillprinsarna

Kungafamiljen

Så välförtjänt.
Äntligen får prinsessan Sofia njuta av sommar och sol.
Och bäst av allt – hon får göra det med sina älskade små prinsar.

[/caption]

Prinsessan Sofia, 35, har verkligen haft en tuff vår. Den vackra kungligheten har ju verkligen tagit upp kampen mot det dödliga coronaviruset genom att hon arbetat heltid inom vården, samtidigt som hon har haft alla sina andra kungliga plikter att hantera.

[/caption]

Prinsessan Sofias tjänstgöring på Sophiahemmet har väckt beundran världen över och hon har bland annat hyllats av WHO:s generalsekreterare och tidningar från USA till Indien har skrivit om den svenska kungligheten och hennes fina insats.

LÄS MER: Victorias och Daniels hemlighet förbryllar alla

Prinsessan Sofia fick stora applåder när hon ryckte in för att hjälpa till på Sophiahemmet i coronakrisen.

Frågan är om någon svensk kunglighet rönt lika mycken internationell uppskattning sedan greve Folke Bernadottes efter hans insatser på 40-talet.

Därför kommer en härlig sommar med sol, bad och glass så mycket mer välförtjänt och välkommet. Och gissa om Sofia ser framemot att rå om sin fina lilla familj.

Prins Carl Philip, 41, har ju även han gjort sitt bästa i kampen mot coronaviruset genom sin frivilliga tjänstgöring vid Försvarsmaktens högkvarter så hela familjen ser nu fram emot att få lite ledigt och njuta tillsammans.

LÄS MER: Madeleine står inte ut i Florida – nu reser hon hem

På Instagram publicerar Sofia den här underbara bilden av sina söner Alexander och Gabriel.
Prinsparet, som är en så fin prydnad för den svenska kungafamiljen, skriver själva på Instagram.

– Vi vill önska en fin sommar! Eftersom många stannar hemma i år och upptäcker Sverige på nära håll så kommer vi här på Instagram att dela med oss av några av våra smultronställen där vi befinner oss i sommar. Detta för att visa att vårt vackra land har fantastiska möjligheter för en kul, härlig och aktivitetsfylld hemester, skriver prinsparet som därmed faktiskt fortsätter att ta ansvar i dessa svåra tider som vi alla går igenom genom att de inspirerar och förgyller tillvaron för sina hårt prövade undersåtar.

Till inlägget på Instagram bibringar prinsparet en förtjusande bild på prins Alexander, 4, och prins Gabriel, 2.

LÄS MER: Prinsessan Estelles annorlunda sommar med familjen

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip har en härlig semester tillsammans med barnen.

De bägge bröderna poserar rörande i en vacker sommarhage och nu får de äntligen se mer av mamma och pappa. Och dessutom får pojkarna snart chansen att träffa farmor och farfar.

Prins Carl Philip och hans familj kommer ju åka ner till Solliden där kungaparet redan befinner sig. Man ska fira kronprinsessan Victoria, 42, på hennes födelsedag och på Solliden finns gott om utrymme och härliga trädgårdar så det kommer gå alldeles utmärkt att hålla den så viktiga sociala distansen till kung Carl Gustaf, 74, och drottning Silvia, 76.

Allt om Kungligt ber att få tillönska prinsparet och de små prinsarna en fantastisk sommar!

LÄS MER: Prins Williams underbara bilder med barnen
LÄS MER: Gott i helgen: Silvias mumsiga midsommarsill
LÄS MER: Carl Philips fina kärlekstal till sofia på femårsdagen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen