Prinsessan Sofias fina stöd till Victoria under krisen

Znyheter

Sofia har haft ett fantastiskt år.
Hon har hyllats internationellt och under Victorias födelsedag blev hon ett stort stöd.
Prinsessan ställer upp när andra inte har möjlighet.

[/caption]

Kronprinsessan Victorias, 43, födelsedag blev äntligen av trots många komplikationer på grund av pandemin.

[/caption]

Varken kungaparet eller prinsessan Madeleine, 38, kunde närvara under den tv-sända konserten, som fått en hel del kritik även om artisterna gjorde sitt yttersta och miljön i Borgholms slottsruin var fin.

LÄS MER: Prins Oscars skojiga bus i trädgården på Solliden

Prinsessan Sofia visar på nytt sin handlingskraft och stöttade kronprinsessan Victoria under hennes annorlunda födelsedag.

Men den riktiga känslan infann sig aldrig och den festliga stämningen som vi normalt får uppleva var som bortblåst.

– Jag tycker vi ska vara helt ärliga. Hur kul var det? Och hur kul tror ni att kronprinsessan Victoria innerst inne tyckte att det egentligen var? Sitta i Borgholms slottsruin i princip helt själv och bli firad av landets artistelit, skriver Johan T Lindwall, chefredaktör på Svensk Damtidning i en krönika och fortsätter:

– Ja, det mest spännande var väl att kronprinsessan inte hade Ölandsdräkten på sig – utan för första gången valde att ha en snygg klänning.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines och Chris dröm gick upp i rök

Då varken kungaparet eller prinsessan Madeleine kunde närvara under den tv-sända konserten fick Victoria och sin familj sällskap av prinsparet.
I den något annorlunda situationen fick ändå kronprinsessan stort stöd – och detta från sin svägerska prinsessan Sofia, 35.

Hon och prins Carl Philip, 41, var med och satt bakom kronprinsessfamiljen under hela sändningen. Prinsparet höll en mycket låg  profil då de naturligtvis inte ville stjäla uppmärksamheten från Victoria som självklart var kvällens huvudperson.

LÄS MER: Prinsessan Estelle lyfte mamma Victorias firande

Prinsessan Sofia hjälper prinsessan Estelle med håret innan konserten i Borgholms slottsruin.

Att det är Sofia som nu ställer upp i ett pressat läge är inte så konstigt och något vi kommer få se mer av.

Prinsparet har ju på senare tid tagit ett imponerande steg framåt och då prinsessan Madeleine inte längre syns i kungliga sammanhang träder de gång på gång fram för visa att monarkin fortfarande är stark.

LÄS MER: Victorias härliga födelsedag med familjen på Solliden

Prinsaret har verkligen tagit ett stort steg framåt i kungafamiljen den senaste tiden.

Vi minns ju alla hur hyllad Sofia blev för sina insatser då hon kavlade upp ärmarna och gick en sjukvårdsutbildning för att kunna hjälpa och stötta vid Sophiahemmet under den rådande coronakrisen.

Och under sin semester nyligen publicerade Sofia och Carl Philip en rad fina semesterbilder av sig och barnen. Något som betyder mycket för många runt om i landet. Ja, särskilt de äldre i karantän som nu fick uppleva sommaren och lite äventyr via prinsparets Instagram-konto.

LÄS MER: Prins Daniels succé på golfbanan innan Victoriadagen

Prinsessan Sofia hyllas allt mer och anses nu vara ”folkets prinsessa” av många svenskar.

När kungafamiljen under Victoriadagen var splittrad på grund av coronakrisen blev det alltså Sofia och Carl Philip som föga överraskande såg till att Victoria fick uppbackning.

Prinsessan Sofia blir allt mer ”folkets prinsessa” och Allt om Kungligt vågar slå fast att vi kommer få se mer av den vackra kunglighetens beundransvärda insatser inom en snar framtid.

LÄS MER: Drottning Silvia öppnar upp om den smärtsamma tiden
LÄS MER: Sofias och Carl Philips sommarval på Solliden
LÄS MER: Prinsessan Estelles stora saknad under sommarlovet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter