Prinsessan Sofias nya tunga bakslag – sjuk och ställer in

Znyheter

Måtte det inte vara allvarligt.
Nu meddelar hovet att prinsessan Sofia är sjuk.
Den vackra kungligheten tvingas ställa in ett festligt besök på Operan.

[/caption]

Prinsessan Sofia, 38, lyckades återigen slå sin omgivning med häpnad när hon förärade Idrottsgalan i Avicii Arena med ett besök.

[/caption]

Dalkullan från Älvdalen var i vanlig ordning andlöst vacker och dessutom bar hon en fräsig smokingdräkt som lyckades framhäva hennes skönhet på ett intrikat sätt.

LÄS MER: Drottning Margrethes fina försoning med prins Joachim

Häromdagen strålade prinsessan Sofia under Idrottsgalan med racerföraren Marcus Ericsson som fick henne till bordet. Bild: Claudio Bresciani/TT

Kungligheten lyste upp hela galan med sin närvaro och racerföraren Marcus Ericsson, 32, var lycklig nog att få prinsessan till bordet. Det strålade verkligen om Sofia.

Ikväll skulle hon och resten av kungafamiljen på Kungliga Operan i Stockholm. Nu meddelar hovet emellertid att prinsessan insjuknat.

– Prinsessan Sofia har tyvärr blivit sjuk och har därför inte möjlighet att närvara vid Operans 250-årsjubileum i kväll, meddelar hovet Svensk Damtidning.

LÄS MER: Victoria och Daniels härliga glädjebesked på Haga slott

Nu meddelar hovet att prinsessan Sofia har blivit sjuk och inte kan närvara vid en festlig tillställning på Operan. Bild: TT
De kungliga exponeras för många människor i sitt värv och dessvärre är det inte helt ovanligt att de insjuknar. Vi minns alla att drottning Silvia, 79, var krasslig under riksmötets öppnande i höstas.

Silvia valde att inte skaka hand med talmannen Andreas Norlén, 49, och medan kung Carl Gustaf, 76, talade så satt drottningen och nästintill snörvlade i en pappersnäsduk även om hon självfallet skötte det hela med både elegans och diskretion.

Det grämer nog prinsessan Sofia att hon inte kan vara med på kvällens festligheter i samband med att Kungliga Operan firar 250 år. Kungahuset har sin egen balkong i det vackra operahuset och familjen uppskattar konstformen med sitt ursprung i Italien.

LÄS MER: Drottning Silvias stora sorg på begravningen

Vi får hoppas på att prinsessan Sofia snart blir frisk. Bild: TT

Tanken var att hela kungafamiljen skulle vara på plats för att skänka glans åt jubileumskvällen. Det är naturligtvis ett tungt avbräck att Sofia uteblir.

Prinsessans skönhet och starka utstrålning har en förmåga att lyfta vilken tillställning som helst. Emellanåt är det till och med så att prinsessan Sofia överglänser kronprinsessan Victoria, 45, även om det självfallet inte är hennes mening.

Sofia, med sin ”vanliga” bakgrund, hör till kungahusets allra mest ödmjuka personer och hon har funnit sig väl tillrätta i sin roll.

Det var många som tvivlade på henne innan hon gifte sig med prins Carl Philip, 43, men alla belackarna högg i sten

Prinsessan Sofia har varit alldeles strålande som kunglighet och självaste kung Carl Gustaf uppges vara överförtjust i sin svärdotter och hur väl hon uppfyller sina plikter.

LÄS MER: Skrällen på TV4: Han blir kanalens nya kungareporter
LÄS MER: Så plågades prins Harry under barndomen
LÄS MER: Kungen stoppar prins Daniels 50-årsfirande

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Znyheter