Sofias glädjebesked för lill-prinsen mitt i krisen

Kungafamiljen

Prins Alexander är välkommen tillbaka.
Men med flera förbehåll på grund av coronarisken.
Allt om Kungligt kan avslöja att den unge kunglighetens dansskola återigen har öppnat.

[/caption]

Prins Alexander, 4, är elev på dansskolan Base23, något som avslöjades av Stoppa Pressarna. Där har hans kusin, prinsessan Estelle, 7, tidigare varit elev och den unge prinsen verkar älska att dansa.

[/caption]

Mamma, prinsessan Sofia, 35, brukar sätta upp den unge prinsens hår i en charmig tofs när han har danslektion och prinsessan väntar utanför i cafét, precis som vilken förälder som helst. Ibland är det prins Carl Philip, 40, som följer med sin lille son.

LÄS MER: Silvias nya tunga motgång i corona-karantänen

Prinsessan Sofia rufsar ömt om sin unge prins i håret. Den unge kungligheten älskar att vara på dansskolan som återigen öppnar. Här en exklusiv bild av Sofia och sonen från skolan.

Base23, som drivs av bland andra balett-legendaren Anneli Ahlanko, 66, tvingades dock stänga dansskolan för en tid sedan i samband med att det dödliga coronaviruset fick fäste i Sverige.

Nu är dock Base23 på väg att öppna igen, kan Allt om Kungligt avslöja.
– Observera att det kan vara annorlunda tider, ibland lite kortare klass och byte av sal då vi följer Folkhälsomyndighetens alla rekommendationer, står det i ett mail som har gått iväg till prinsessan Sofia och Carl Philip.

LÄS MER: Så firades prins Alexander på 4-årsdagen

Prins Carl Philip har verkligen fått en riktig mönsterfamilj. Han kan med rätta vara stolt över sin vackra hustru och fina barn.
Dansskolan har dragit ner på antal klasser för att minska smittorisken samt för att begränsa antal elever till max 40 personer vid samma tidpunkt i entré, café-del och korridorer – man gör allt för att skydda prins Alexander och de andra barnen.

LÄS MER: Det här visste du inte om drottning Elizabeth

Prinsessan Sofia älskar att rå om lille prins Alexander som är lite mer mammig än pappig, vilket är fullt normalt i hans ålder.

Dessutom har Base23 vidtagit flera andra åtgärder för att barnen och deras föräldrar ska undgå det kinesiska dödsviruset.
– Omklädningsrummen kommer vara stängda, alla elever bör komma ombytta till sina lektioner. Inga elever får vistas i lokalerna förutom strax innan och strax efter lektionerna. Vi gör detta för att minska smittorisken, skriver skolan vidare i mailet.

LÄS MER: Hagasessornas splittring i krisen – agerar helt olika 

Prins Alexander har verkligen saknat dansskolan under coronakrisen. Nu får han äntligen snöra på sig dansskorna igen.

För prins Alexander blir det naturligtvis en fröjd att få återvända till dansskolan, det finns dock ett stort men samtidigt självklart förbehåll.
– Inga elever med symptom på sjukdom/förkylning får komma till BASE23, vi ber er att hörsamma detta!, skriver skolan i sitt mail.

LÄS MER: Så lever svenska kungafamiljen under coronakrisen
LÄS MER: Nya utspelet: Prins Harry och Maghan bannlysta 
LÄS MER: Prinsessan Beatrices stora sorg efter inställda bröllopet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen