Prinsessan Beatrices sorg efter inställda bröllopet

Utländskt

Ett bittert beslut.
Prinsessan Beatrice tvingades ställa in sitt bröllop på grund av corona-krisen.
Nu berättar den brittiska kungligheten om sin sorg och förtvivlan.

[/caption]

Det lär dröja innan prinsessan Beatrice, 31, glömmer året 2020. Det som skulle bli hennes lyckligaste tid har istället vänts till förtvivlan.

[/caption]

Hennes pappa, prins Andrew, 60, har dragits in i en pedofilskandal efter anklagelser om att han haft sex med en blott 17-årig flicka som den döde pedofil-miljardären Jeffrey Epstein ska ha försett honom med. Efter att prinsen, på sin dotter Beatrices inrådan, sedan medverkade i en BBC-intervju blev allting etter värre.

LÄS MER: Nya utspelet: Prins Harry och Meghan bannlysta

Pappa, prins Andrews pedofilskandal har förmörkat tillvaron för prinsessan Beatrice under våren.

Prinsen tvingades bort från alla sina kungliga plikter och han kastades ut från kontoret på Buckingham Palace av drottning Elizabeth, 94.

LÄS MER: Prinsessan Sofias hjältemodiga insats i vården

Prinsessan Beatrice och fastighetsmiljardären Edoardo Mapelli Mozzi tvingades ställa in bröllopet på grund av coronakrisen.
För prinsessan Beatrice är det självfallet både jobbigt och pinsamt att ha en pappa som det riktas så allvarliga anklagelser emot. Och som lök på laxen har den rödhåriga prinsessan tvingats ställa in sitt bröllop med miljardären Edoardo Mapelli Mozzi, 37.
– Det här är en oerhört utmanande tid för världen och Storbritannien, säger Beatrice i ett uttalande via en välgörenhetsorganisation, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Silvias nya tunga motgång i corona-karantänen

Sarah Ferguson med sin dotter prinsessan Beatrice. Mor och dotter står nära varandra.

Både prinsessan och hennes fästman inser självfallet att deras inställda bröllop i sammanhanget är futtigt jämfört med den kris som hela världen genomlider på grund av det kinesiska coronaviruset.
– De tänker inte ens på bröllopet just nu. Det kommer komma en tid när det är lämpligt att planera om, men den är ännu inte kommen, har en talesperson för paret tidigare sagt till People Magazine.

LÄS MER: Drottning Elizabeths överraskande återförening med Meghan

Prinsess Beatrice och hennes älskade Edoardo Mapelli Mozzi är förtvivlade men inser samtidigt att hela världen står inför en kris och att deras bröllop ter sig tämligen futtigt i jämförelse.

Bröllopet skulle ha hållits den 29 maj i St James Palace och mottagningen efteråt skulle ske på Buckingham Palace – det var tänkt som en uppmuntrande gest från drottning Elizabeth till sitt barnbarn.

LÄS MER: Nya utspelet: Prins Harry och Meghan bannlysta 
LÄS MER: Nya supersöta bilderna på prins Louis
LÄS MER: Victorias nya fokus – överger den kungliga glamouren

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt