Victoria och Daniels härliga musikafton tillsammans

Znyheter

Det blir inte vackrare än så här.

Det fullkomligen strålade kring kronprinsessparet.

Kungligheterna hade en ljuvlig afton på Kungliga Musikaliska akademien.

[/caption]

Sedan länge är vi bortskämda med att kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, strålar av glädje och skönt varhelst de drar fram. Men frågan är om inte paret har toppat formen så här inför jul – det var ett sällsamt stiligt par som anträdde Kungliga Musikaliska akademien i samband med den illustra akademiens 250-årsjubileum.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria bar en dramatiskt blå spetsklänning från H&M:s Conscious Collection – en aftonklänning som faktiskt inte kostade mer än 4 000 kronor när H&M lanserade den 2014, skriver Expressen.

LÄS MER: Drottning Margrethes hemliga plan för pensioneringen

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel anländer till Kungliga Musikaliska Akademiens högtidssammankomst samt 250-årsjubileum.

Kronprinsessan Victoria hade verkligen en trevlig kväll men den var även fylld av plikter. Kungligheten delade ut medaljer och stipendier så att det stod härliga till.

Bland andra Tommy Körberg, 73, fick medaljen för tonkonstens främjande och därtill drog han vinstlotten att få ha kronprinsessan till bordet.

Och vi vågar gissa att kronprinsessan hade trevligt med sin bordskavaljer då ju Körberg är en glad gamäng och en socialt synnerligen kompetent person med en härlig humor och självdistans som han tillägnat sig med stigande ålder.

LÄS MER: Victorias oväntade fotbollsmatch mot prins Daniel

Kronprinsessan Victoria bar en vacker klänning från H&M.
Kungliga Musikaliska akademien instiftades av Gustav III redan 1771. I dag är akademien en fristående institution som förenar tradition med ett aktivt engagemang i dagens musikliv, skriver hovet på sin hemsida.

Det blev en härlig novemberkväll för kronprinsessparet och ibland har det sina fördelar med att vara kunglig även om det självfallet är mycket tufft jobb som ska genomföras. Efter den digra prisutdelningen var det dags för banketten och stämningen vid borden var mycket god.

LÄS MER: Estelle och Oscars spännande äventyr med mamma Victoria

Det blev en härlig afton i musikens anda för kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Det var ett nöjt kronprinsesspar som kunde summera kvällen och åka hem till sina älskade barn på Haga slott.

LÄS MER: Kungen och Silvias glittrande galakväll på Grand Hotel
LÄS MER: Meghan Markles hemliga dejtknep med Prins Harry
LÄS MER: Prinsessan Sofias glädje – hyllas stort

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter