Victoria och Daniels succé – så snyggt samspelta

Znyheter

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fortsätter att synas för att stötta kulturen.
Nu låg fokus på scenkulturarbetare vars arbete legat nere sedan en lång tid tillbaka.

[/caption]

Vi har sett dem i flera sammanhang efter sommaren. Ståtliga och ivriga att få lyfta fram de som lider extra mycket under den pågående pandemin. Men vi har sällan sett de så samstämda. Ett fantastiskt par där både färg och handslag var synkade.

[/caption]

Kronprinsessparet fortsätter att resa runt och synas bland folket. Givetvis enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För en tid sedan dök de upp i Nacka strax söder om Stockholm. Båda var vackert matchande i färgen royalblå.

LÄS MER: Så fint stöttar kronprinsessan Victoria cancerforskningen

Kronprinsessparet anländer till Scenkonstalliansen i Nacka.

Prins Daniel, 46, bar en marinblå kostym som var dubbelknäppt, vilket har blivit lite av hans signum. Kronprinsessan Victoria, 43, bar plagg i samma färg; en plisserad kjol med en elegant topp. Kreationen markerades av ett brett skinnskärp i matchande färg och ett långt, smalt halsband i guld.

LÄS MER: Kronprinsessparets nya karriär – som statister i ny film

Victoria och Daniel matchade varandra i färgen royalblå. Det var länge sedan vi såg dem så avspänt samspelta tillsammans.
Det var under en solig eftermiddag som deras svarta SUV gled in framför Scenkonstalliansen i Nacka. Mötet var ett samtal om villkoren för Sveriges frilansade scenkonstnärer. Det baserades främst på pandemisituationen men även på framtida möjligheter och utmaningar.

LÄS MER: Jeffrey Epstein älskade prinsessan Madeleines fötter

Victoria och Daniel besöker just nu verksamheter som drabbats hårt av coronakrisen.

– Det här besöket är en del av kronprinsessparets önskan att uppmärksamma situationen för scenkonsten i Sverige under rådande pandemi. Precis som mötet med Teaterförbundet och Svensk scenkonst tidigare och besöket hos musikstudion Rymden som ägde rum tidigare i dag, berättade hovets informationssekreterare Ulrika Näsholm, 48.

LÄS MER: Drottning Elizabeth går emot kung Carl Gustaf

Victoria och Daniel, klädd i en av sina dubbelknäppta kavajer som blivit lite av hans signum.

Scenkonstallianserna är en viktig del bland kulturarbetare som erbjuder de som är professionella frilansande scenkonstnärer en grundinställning vilket bidrar till ökad rörlighet och utveckling inom konsten.

LÄS MER: Sofia och Carl Philip om otäcka hatet som drabbat dem
LÄS MER: Victorias härliga höstutflykt med Estelle och Oscar
LÄS MER: Plötsliga mardrömsbeskedet för kungafamiljen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter