Victorias lycka – stora återföreningen på födelsedagen

Znyheter

Wow! Vilken strålande kväll.

Det var en formidabel Victoria-konsert där hela familjen äntligen var samlad igen.
Kronprinsessan Victoria kunde inte få en finare uppvaktning.

[/caption]

Nu är hon rejält firad vår älskade kronprinsessa – Victoria, 44, hade nog aldrig kunnat drömma om att det skulle bli en så fin dag.

[/caption]

Solen flödade generöst och med värme över Öland när kronprinsessan Victoria skulle firas. Det var förvisso ett något mindre arrangemang i år som en följd av det förhatliga coronaviruset. men vi är övertygade om att kungligheten är nöjd, för att inte säga överväldigad, av den fina uppvaktning hon erhållit på sin stora dag.

LÄS MER: Victorias allvarliga signal – under födelsedagsfesten

Kronprinsessfamiljen anländer till festligheterna i Borgholms slottsruin.

Framlidne Kay Wiestål, grundare och mångårig general för Victoriadagarna, ler nog saligt i sin himmel. Årets evenemang på Öland var perfekt, det var pampigt, fint och samtidigt familjärt.

På kvällen var det dags för Victoriakonserten som i år hölls i Borgholms slottsruin med 300 specialinbjudna gäster på plats.

När kungafamiljen anlände saknades dock en central person. Prinsessan Sofia, 36, tvingades utebli då hon fick stanna hemma för att ta hand om lille sonen, prins Julian som inte ens är tre månader gammal.

LÄS MER: Bild-Extra: Här rockar Estelle loss när mamma Victoria firas

En sån glädje! I år var både prinsessan Madeleine och maken Chris med under firandet. Här med prins Carl Philip.
Prins Carl Philip, 42, fick istället sitta intill sin vackra lillasyster, prinsessan Madeleine, 39, och hennes stilige och framgångsrike make Chris O’Neill, 47, som var på ett strålande humör. Amerikanen skojade med fotograferna innan det var dags att sätta sig på plats och han var sådär härligt charmig som bara en riktigt världsvan person kan vara.

Det var lätt att förnimma vad det var som fick prinsessan Madeleine att från första början falla för den dynamiske affärsmannen med det trevliga sättet och maskulina framtoningen.

LÄS MER: Allt om Victorias födelsedag – hela guiden

Prins Oscar busade loss under konserten för mamma Victoria på födelsedagen.

Kronprinsessan Victoria var somrigt vacker i en vit lite längre klänning och även drottning Silvia, 77, hade klätt sig i vitt vilket tedde sig extra passande denna varma sommarkväll.

Artisterna gjorde fina framträdanden och det var lite speciellt för både prinsessan Estelle, 9, och prins Daniel, 47, när Benjamin Ingrosso, 23, sjöng – både far och dotter är stora fans av den skönlockige sångaren med den bärnstensbruna blicken.

LÄS MER: Prins Williams rasande efter hemska påhoppen
LÄS MER: Carl Philips och Sofias fantastiska sommarlycka med barnen
LÄS MER: Efter krisen: Madeleines fina återförening med Chris

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter