Anne Lundbergs nya spännande kärleksprojekt med maken

Kändisar

Anne Lundberg är programledare för ”Antikrundan” sedan 24 år tillbaka.
Nu berättar om hon sitt privata liv med maken Allan Lindfors.
Paret har köpt ett hus i Italien som de nu renoverar.

[/caption]

Det är bråda dagar för programledaren Anne Lundberg, 57, som just nu är i full gång med att spela in nya avsnitt av ”Antikrundan”, långköraren som SVT har sänt sedan 1989.

[/caption]

Anne Lundberg avslöjar att det blir flera nya experter i den kommande säsongen då flera av veteranerna nu börjar bli till åren.

LÄS MER: Efter beskedet med Chris: Madeleine går under jorden

Programledaren Anne Lundberg leder återigen en säsong av ”Antikrundan”. Bild: SVT

Hon älskar att leda programmet som inte sällan har en miljonpublik. Och tv-profilen förstår varför folk älskar serien.

– Det är ju den här drömmen om tipsvinsten som är själva grunden i Antikrundan. Att det ska visa sig att något man har hemma som man kanske har ärvt och som man inte gillar eller något man köpt på loppis ska visa sig vara väldigt värdefullt. Det försöker vi fokusera på i programmet, säger hon i Aftonbladet.

Förutom Antikrundan leder Anne Lundberg även programmet ”Husdrömmar” med arkitekten Gert Wingårdh, 72, och ”Antikmagasinet” i Kunskapskanalen.

LÄS MER: Victoria och Daniel lämnar Haga – flyttar in i nytt lyxhus

SVT-profilerna Micke Leijnegard och Anne Lundberg under nationaldagsfirandet. Bild: Jonas Ekströmer/TT
Men om somrarna får programledaren vara ledig och då reser hon och maken Allan, 59, till Italien där de har köpt sig ett eget kärleksnäste.

– Just nu håller vi på och renoverar, vi kan inte ens bo i huset utan vi bor i ett litet gästhus på tomten. Men på sikt när renoveringen är slut så är det ett perfekt ställe att ha som utgångspunkt, säger hon och fortsätter:

– Det ligger i en bergsby mellan Rom och Neapel. Det är en klassisk Asterix och Obelix-by med ringmur runt. Det är inte så mycket turister där. Vi har drygt en timme till Rom och en timme till Neapel. Sedan har vi Pompeji två timmar bort, det är lite mitt i allting.

LÄS MER: Så charmade SVT-kvinnan prins Daniel under intrevjun

Programledaren Anne Lundberg och maken har köpt ett hus i Italien som de nu renoverar för fullt. Bild: Drago Prvulovic/TT

Anne Lundberg och hennes make stormtrivs i Italien och förklarar att de valde södra delen av landet för att husen är väldigt billiga där.

– Det är ganska fattigt så man kan köpa väldigt fina gamla hus till ett bra pris. Men människorna är supervarma och maten och vinet är jättegott, säger hon.

LÄS MER: Kungens sorg över prinsessan Désirées svåra sjukdom
LÄS MER: Lill Lindfors vill trappa ner som artist – och njuta av kärlekslivet
LÄS MER: Raseriet mot Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”

[/caption]

Senaste nyheter