Camilla Parker Bowles okända son träder fram

Utländskt

Från ingenstans till rampljuset.
Nu träder drottning Camilla Parker Bowles okände son fram.
Hans berömda mor gör det omöjligt att leva i anonymitet.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-02-17

Storbritannien går i väntas tider. Planeringen är redan i full gång och snart lär det blir hysteriskt.  Den 6 maj ska kung Charles, 74, krönas under en pampig ceremoni. Det blir en speciell kröning.

[/caption]

Det är inte helt lätt att ersätta drottning Elizabeth som var så älskad av sitt land och hela samväldet.

LÄS MER: Silvias skarpa markering efter bilden på Victoria

Englands kung Charles ska krönas i maj. Camilla och hennes barn kommer naturligtvis vara på plats. Bild: Peter Nicholls/AP/TT

Det lär bli pompa och ståt även om det har sagts att de värsta excesserna kommer hållas tillbaka en aning då kung Charles vill ha en lite mer modern framtoning av det brittiska kungahuset.

Ett stort bekymmer är huruvida prins Harry, 38, och Meghan Markle, 41, dyker upp. Det är ingen som vill ha de som gäster, men etiketten säger att kung Charles måste bjuda in dem.

Brittiska hovexperter är överens om att prins Harry förhoppningsvis inser att han inte är välkommen och att han väljer att stanna i Kalifornien.

LÄS MER: Prins Harrys fyllefest – polis ryckte ut till slottet

Camilla var tidigare gift med överste Andrew Parker Bowles. Här syns de tillsammans med sonen Tom och prins Charles på bröllopet för Camillas dotter Laura. Bild: Matt Dunham/AP/TT
Efter sveket med flytten till USA och framför allt skandalboken ”Spare” (”Den andre” på svenska) är det ingen sann rojalist som önskar se honom eller hans hustru något mer på de brittiska öarna.

Något som är helt klart är dock att drottning Camillas, 75, barn kommer vara på plats under kröningen. Camilla var tidigare gift med överste Andrew Parker Bowles, 83, och tillsammans fick de barnen Tom Parker Bowles, 48, och Laura Lopes, 45.

Barnen är diskreta och har till nu varit i princip helt anonyma. Nu börjar dock sonen Tom Parker Bowles träda fram alltmer.

LÄS MER: Victorias besked – första orden om kungens operation

Tom Parker Bowles på en sällsynt bild med sin mor Camilla under firandet av hennes 75-årsdag. Bild: David Rose/AP/TT

Då ju Charles och Camilla har känt varandra länge är det kanske inte så förvånande att Englands blivande kung faktiskt är gudfar till Tom Parker Bowles.

I samband med drottning Elizabeths begravning var Camilla Parker Bowles barn på plats. De gör inget direkt väsen av sig.

– Vi är vanliga människor, har Tom tidigare sagt till 9News , rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Drottning Margrethes mardröm – tvingas till operation

Prins William tillsammans med Tom Parker Bowles. Bild: Matt Dunham/AP/TT

Men Tom Parker Bowles är inte helt okänd för det brittiska folket. Han är en uppskattad matskribent och recensent.

Dessutom har han skrivit flera uppskattade kokböcker och även medverkat i diverse tv-program. Han gästade bland annat ”Master Chef” i BBC.

– Jag var rätt dålig på det mesta. Jag var stojig och festade lite väl hårt, så när jag var yngre fick jag sparken hela tiden. Men jag älskade att äta och visste ungefär hur man satte ihop en mening, så jag tänkte att jag kunde börja skriva om mat, har Tom Parker Bowles berättat för The Daily Telegraph.

LÄS MER: Victorias romantiska kväll med prins Daniel 

Kung Charles och Camilla ute på uppdrag för den brittiska monarkin. Bild: Frank Augstein/TT

Tom Parker Bowles var tidigare gift med Sara Buys, 50, och de har barnen Lola, 15, och Frederick, 12, tillsammans.

Camilla Parker Bowles arbetar med konst och hon är gift med den tidigare Calvin Klein-modellen Harry Lopes, 45. Tillsammans har de barnen Eliza, 15, och 13-åriga tvillingsönerna Gus och Louis.

LÄS MER: Kungen indragen i trafikdrama – polis ryckte ut
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria rökte ut onda andar i Australien
LÄS MER: Hon är kvinnan som tog prins Harrys oskuld

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Utländskt