Chris O'Neills hemliga extrajobb avslöjat – det trodde ni inte

Kungafamiljen

Chris O’Neill är en man med många strängar på sin lyra.
Nu avslöjas prinsessmakens överraskande extraknäck.
– Jag skurade toaletter, berättar han.

[/caption]

Prinsessan Madeleines, 37, make Chris O’Neill, 45, berättar om alla jobben och vad som ledde honom till en karriär som finanshaj.

[/caption]

Chris, som vanligtvis är fåordig och väldigt privat, öppnar upp i en exklusiv intervju för tidningen King. Där berättar han om sitt liv och hur allt började.

LÄS MER: Stora oron: Prinsessan Christina tvingas ställa in

Chris O’Neills väg till framgångarna var tuff och han fick tidigt lära sig att vägen dit var hårt arbete.

Chris beskriver sin barndom som privilegierad men ändå en uppväxt utan den typiska silverskeden i munnen. Pappan gav inte sonen några extra favörer. 

– Några fickpengar till nöjen var det aldrig tal om. Allt jag ville ha som låg utanför ramarna för vad han tyckte att han borde stå för, det fick jag betala själv, säger Chris till King.

LÄS MER: Märtha Louise flyr Norge för att stötta shamanen

Chris ger sällan intervjuer och håller sig helst i skymundan av Madeleine. Maken är inte förtjust i uppmärksamheten som följer med prinsessan.
Hans mamma, Eva O’Neill, 80, beskrivs som ett societetslejon. Chris far Paul O’Neill, som gick bort 2004 i England, var stenrik och insisterade alltid på att Chris skulle kavla upp ärmarna och börja jobba. Typen av jobb spelade mindre roll för pappa.

LÄS MER: Vilda protester mot Meghan och Harrys nya beslut

Chris har inte varit rädd för att ta i och har jobbat som både hantverkare och toalettstädare.

– Jag har jobbat varje sommar sedan jag fyllde 13 år. Och det har varit inom det mesta du kan tänka dig: på byggen, inom hantverk, som hjälpreda på golfbanor. Jag har städat badrum och skrubbat toaletter. I 15–16-årsåldern blev det mer kontorsjobb, och jag tillbringade mina sommarlov på firmor i London och New York, säger Chris och fortsätter: 

– Och när jag väl tog min examen hade jag en enorm fördel av den erfarenheten, för jag visste redan vad arbetet innebar. 

Arbetsetik över ego tycks vara Chris O’Neill’s mantra och nyckel till framgång.

LÄS MER: Victorias vågade beslut efter smittan i Estelles skola

Chris O’Neill på vinterpromenad med prinsessan Madeleine.

Speciellt jobbet som städare rörde upp extra uppmärksamhet när intervjun släpptes i King. Även i det fallet så hade pappan ett övervakande finger med i spelet.

– Min far hade investerat i en anläggning i Florida, och flera somrar i rad sommarjobbade jag där som allt-i-allo, och det kunde vara lite av varje; städjobb, tvättning av golfbilar, trädgårdsmästarjobb. Jag gillade det. Lärorikt, och roligt att vara en del av ett sammansvetsat gäng, avslutar Chris. 

LÄS MER: Gott i helgen: Så enkelt blandar du Chris O’Neills goda favoritdrink
LÄS MER: Margrethes 80-årsfest i fara – drottningen kan tvingas ställa in
LÄS MER: Frisk igen: Kung Haralds comeback i Jordanien

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen