Fina sommarbilden på Chris och prinsessan Adrienne

Kungafamiljen

Den stilsamme amerikanen.
Chris O’Neill njuter av sommaren och ledigheten.
Den stressade affärsmannen får äntligen varva ner.

[/caption]

Det är lätt hänt att vi bara fokuserar på kung Carl Gustaf, 73, drottning Silvia, 75, och kronprinsessan Victoria, 42. Men en person som njuter minst lika mycket av den härliga ledigheten på Solliden är amerikanen Chris O’Neill, 45.

[/caption]

Prinsessan Madeleines, 37, make arbetar stenhårt med sina finansiella affärer i Florida och världen över och är det någon som behöver pusta ut så är det Chris.

Madeleine och Chris har en underbar sommar tillsammans på Öland.

På Solliden kan Chris vara sig själv och lufsa runt i shorts och rufsigt hår. Här behöver han inte bära kostym och sitta i stressiga möten kring olika finansiella upplägg. På Solliden får Chris chansen att bara sträcka ut och ta det lite lugnt.

LÄS MER: Victorias härliga västkustmys med familjen

Just nu njuter amerikanen och hans familj av den härliga svenska sommaren och det är ingen vågad gissning att Chris kanske är den som bäst av alla behöver få lite ledigt. Han har inte en hel stab som arbetar åt honom som de kungliga, utan han måste själv ordna med sin försörjning och ta hand om familjen som numera är välsignad med tre barn.

Chris ser avslappnad ut när han fångas med prinsessan Adrienne i hamnen. Drottning Silvia tittar också fram…
En härlig bild på Chris på Instagram visar just hur avslappnad amerikanen är. Chris arbetar inte bara hårt utan han går in för sin roll som pappa på största allvar och på bilden ser vi hur den sympatiske amerikanen med den härliga humorn bär sin dotter, prinsessan Adrienne, 1, på ena armen och i den andra handen har han en festlig ballong.

LÄS MER: L-attjo blomutställning med prins Charles och Camilla

Bilden fryser ett ögonblick av den kärlek som en pappa känner för sin dotter och den illustrerar även hur avslappnat och härligt somrigt Chris har det just nu.

Före sommaren fanns det vissa farhågor om att Chris inte skulle kunna vara så länge på Solliden då hovets informationschef Margareta Thorgren, 55, antydde att amerikanen kanske var tvungen att resa en del men Chris verkar ha kunnat njuta av Solliden, Öland och sin familj – precis vad han behöver.

Att bara få vara med barnen. Det är Madeleine värd!

LÄS MER: Prins Harrys första kärleksval: Pippa Middleton

Allt om Kungligt ber att få önska Chris en härlig sommar och vi firar det fina vädret med en liten slider-hamburgare och en svalkande milkshake (vanilj) till lunch.

LÄS MER: Vi avslöjar: Kronprinsessans nya hemliga lyxbåt
LÄS MER: Prins Daniels dyrbara klockmiss – kan missa en årslön
LÄS MER: Strålande glad Mette-Marit på festligt 50-årskalas

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen