Harry och Meghans nya utspel – ska avslöja allt

Znyheter

Först en media-bojkott.
Nu kommer nästa salva – en självbiografi som får Buckingham Palace att skaka.
Prins Harry och Meghan vilar inte på hanen.

[/caption]

Det kontroversiella paret tillika utlandsflyktingarna prins Harry, 35, och Meghan, 38, förklarade nyligen krig mot Storbritanniens tabloid-press med en bojkott riktad mot bland andra Daily Mail, The Sun, Daily Mirror och Daily Express. 

[/caption]

Detta gjordes som en markering mot den orättvisa, kränkande och förnedrande behandling som paret upplever sig ha fått av tabloiderna.

LÄS MER: Sofias glädjebesked för lillprinsen mitt i krisen

Prins Harry och Meghan ska ärligt berätta om sitt liv tillsammans i en ny bok.

Och nu släpper Harry och Meghan en ny bomb – en bok där de ska avslöja allt.

Verket har titeln “Thoroughly Modern Royals: The Real World of Harry and Meghan” och är en avslöjande biografi som garanterat kommer framställa paret på ett smickrande sätt. 

Många fruktar dock att boken bara kommer bli Harry och Meghans hämnd-verktyg runt deras ansträngda förhållande med Buckingham Palace sedan parets landsflykt.

LÄS MER: Prinsessan Christinas fina stöd till Victoria

Prins Harry och Meghan startade krig med pressen genom att bojkotta en rad tidningar under coronakrisen.
Boken påbörjades redan 2018 och är skriven av Omid Scobie och Carolyn Durand.

Scobie är en journalist som är en välkänd anhängare och supporter av Meghan. Han har till och med osmickrande kallats för “Meghans Munstycke.”

Carolyn Durand är en journalist och före detta producent för amerikanska TV-bolaget ABC. Hon har bevakat det brittiska kungahuset i 15 år och skriver till vardags för tidningen Elle.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghans ekonomiska kaos i Hollywood

Många tror att Harry och Meghan kommer använda boken som ett hämnd-verktyg.

Enligt källor täcker den 320-sidiga boken kungaparets äventyr från romansens linda och bröllopet fram till dags dato. Boken skulle egentligen ha publicerats redan i juni men blev tack vare coronakrisen försenad.

En försening som visade sig bli en oerhörd välsignelse för författarna då de kunde lägga till rikligt med kontroversiella godbitar från de senaste månaderna i boken. Hemligheter och detaljer som i sig själva kunde fylla en hel bok.

LÄS MER: Hagasessornas splittring – agerar helt olika i krisen

Bokens innehåll är en så länge hemligt, men en sak är säker; den kommer framställa Harry och Meghan i ett smickrande ljus.

Den brittiska “Firman” skakar nu i knävecken över allt som Harry, och framförallt, Meghan kommer att avslöja. Allt från de okända detaljerna om vad som skedde bakom kulisserna vid bröllopet till sanningen bakom splittringen av “The Fab-4″ (separationen med prins Harrys bror prins William och Kate Middleton) och allt som ledde till Megxit och USA-flytten.

Biografin släpps den 11:e augusti, 2020, och väntas bli en global bästsäljare. Boken går redan att förbeställa för runt en hundralapp. 

LÄS MER: Prinsessan Beatrices sorg efter inställda bröllopet
LÄS MER: Silvias nya tunga motgång i corona-karantänen
LÄS MER: Så firades prins Alexander på 4-årsdagen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter