Kronprinsessan Victorias fina gest mot Madeleine

Kungafamiljen

Vilken fin gest mot lillasyster.

Kronprinsessan Victoria månar verkligen om prinsessan Madeleine.

Vår blivande statschef gör allt hon kan för att hjälpa till.

[/caption]

Det vi ser, är det vi får. Visst är hon förtjusande vår kronprinsessa? Och Allt om Kungligt råkar vet att det förhåller sig exakt så även i verkligheten när kamerorna inte är med.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria, 44, är en gladlynt person som verkligen har ett gott hjärta. Det är inte något spelat manér hon för sig med. Hennes kungliga uppfostran och de kloka föräldrarnas stora insatser har präglat kronprinsessan på bästa sätt.

LÄS MER: Prins Carl Philip på iskallt uppdrag – en riktig utmaning

Plikttrogna kronprinsessan Victoria ställer upp för sin familj.

Från pappa, kung Carl Gustaf, 75, har hon ärvt pliktkänslan och vikten av rent spel, från mamma Silvia, 77, har Victoria fått värmen, empatin och engagemanget för de allra svagaste.

Det är ingen slump att kronprinsessan Victoria ser till att besöka Gävleborg, trots att det egentligen är lillasyster Madeleine, 39, som är hertiginna i länet.

Kronprinsessan Victoria och hennes älskade make, prins Daniel, 47, förärade Gävleborg med ett omväxlande och festligt besök, skriver Svensk Damtidning.

LÄS MER: Efter krisen: Madeleine och makens plötsliga glädjebesked

Nyligen besökte kronprinsessparet Gävleborgs län – trots att det är prinsessan Madeleine som är hertiginna där
Som bekant har ju dessvärre prinsessan Madeleine rönt en hel del orättvis kritik för att hon är dålig på att besöka ”sitt” län och då ser Victoria till att rycka in och besöka Gävle med dess spännande historia av ishockey och Ahlgrens bilar.

Under sitt besök i Gävleborg såg kronprinsessparet bland annat till att uppmärksamma de insatser som har gjorts i länet under pandemin.

För värdskapet stod som sig bör landshövding Per Bill, 63, som tidigare var en profilerad riksdagsledamot för Moderaterna under många år.

LÄS MER: Sanningen bakom Kate Middletons mystiska skada

Man kan bara beundra Victoria för sina fina insatser för Sverige.

Victoria och Daniel hann även med att besöka Högskolan och Tullhuset i Gävle som numera inhyser sjukvårdsverksamhet för Region Gävleborg. Väl på plats såg kronprinsessparet till att förkovra sig kring arbetet med barn och ungdomars hälsa – ett ämne som vi sedan tidigare vet ligger prins Daniel lite extra varmt om hjärtat.

Den festliga dagen avslutade på Wetterlings yxfabrik i Storvik utanför Sandviken och där diskuterade man bland annat pandemin ur ett näringslivs- och kulturperspektiv.

LÄS MER: Uppgifter: Prins Albert fräckt otrogen mot Charlène

Under besöket fick prins Daniel och kronprinsessan Victoria en rundtur i en yxfabrik.

Och det är ingen orimlig gissning att kronprinsessparet hann hälsa på Ewa, 77, och Olle Westling, 76, på vägen hem. Ockelbo ligger ju inte långt från Gävle.

LÄS MER: Victorias plötsliga agerande när Daniel blev hastigt sjuk
LÄS MER: Prinsessan Dianas kusliga arv till prins Harry
LÄS MER: Chocken: Drottning Elizabeths dödsplan avslöjad

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen