Kronprinsessan Victorias nya roll som modig superhjältinna

Kungafamiljen

En superhjältinna som fixar allt.
Kronprinsessan Victoria gör oväntat succé.
Nu jämförs kungligheten med en actionkvinna av rang.

[/caption]

Kronprinsessan Victorias, 45, största tillgång i sitt värv som kunglighet är det faktum att hon har kul på jobbet. Det går inte att ta miste på att Victoria trivs med sina uppdrag.

[/caption]

Ibland trivs hon extra bra och då strålar det så där härligt av glädje och lycka om vår blivande statschef.

LÄS MER: Efter hårda kritiken: Här stöttar Daniel sin älskade Victoria

Kronprinsessan Victoria hyllas i utländsk press och efter sin skidtur häromdagen beskrivs den svenska kungligheten som en riktig actionhjältinna.  Bild: Pontus Lundahl/TT

Inte ens den mest förhärdade anti-rojalist kan stå emot den sprittande energi och charm som kronprinsessan besitter helt naturligt.

Victoria har en märklig förmåga att alltid vara engagerad i allt hon företar sig. Och extra glad blir hon när hennes uppdrag innebär fysiska aktiviteter.

Kronprinsessan Victoria är sportig som få och det är ingen slump att hon valde att gifta sig med sin personlige tränare. Det är lätt att glömma bort – men det var ju faktiskt på gymmet som hon träffade prins Daniel, 49.

LÄS MER: Prins Daniel i sorg – förlorar kvinnan som betydde allt

Kronprinsessan Victoria jämförs med actionkvinnan Lara Croft som både har spelats av Angelina Jolie (bilden) och Alicia Vikander. Bild: Paramount Pictures/AP/TT
Victoria hade blivit rekommenderad Ockelbo-sonen av sin lillasyster, prinsessan Madeleine, 40. Det dröjde inte länge förrän hon föll pladask för den vältränade och charmige medelklasskillen från Gästrikland.

Resten är, som det brukar heta, historia. Victoria och Daniel fick varandra och hela svenska folket hänfördes av deras vackra kärlekssaga.

Bara för att Victoria lyckades fånga sin tränare så innebär det inte att hon dragit ner på takten – tvärtom. Kronprinsessan torde vara Europas mest vältränade kunglighet och får hon chansen att lyfta lite skrot, springa eller åka skidor så tar hon den.

LÄS MER: Stora oron för Silvias hälsa – Victoria tar över uppdraget

Visst skulle vår kronprinsessa utan problem platsa i en av Hollywoods spännande filmer. Bild: Pontus Lundahl/TT

Det blev inte minst tydligt för ett par dagar sedan när hon besökte Sonfjällets nationalpark i Härjedalen. Självfallet kunde inte kronprinsessan låta bli att ställa sig på skidor – solen flödade och det var gott om snö i fjällmassivet.

Victoria spände på sig laggen och satte fart – och som hon satte fart. De församlade fotograferna fick nästan svårt att fånga henne på bild – kunglighetens skicklighet på skidor var minst sagt imponerande.

Faktum är att kronprinsessan Victoria var så imponerande i sin fysiska uppenbarelse att hon nu jämförs med actionhjältinnan Lara Croft.

LÄS MER: Anställd på hovet talar ut om Victoria och Daniel

Kronprinsessan Victoria under sin skidtur i Sonjfällets nationalpark. Bild: Pontus Lundahl/TT

Det är det brittiska tidningen Daily Mail som berömmer Victoria för den snygga skidlooken och hennes framfart på fjället.

Tidningen beskriver svenskan som ”chic” och liknar henne med datorspelet Tomb Raider’s Lara Croft, rapporterar Svensk Damtidning.

Lara Croft är hjältinnan i datorspelsserien Tomb Raider och det har även gjorts filmer med actionkvinnan i centrum. Både Angelina Jolie, 47, och svenskan Alicia Vikander, 34, har gestaltat actionkvinnan.

LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen

Kronprinsessan Victoria är mycket hurtig och har även byggt en hel del muskelmassa i gymmet tillsammans med prins Daniel. Bild: Pontus Lundahl/TT

Skulle det vara så att producenterna i Hollywood funderar på en tredje film i serien så kan de med fördel höra av sig till svenska hovet.

Visst vore det coolt med kronprinsessan Victoria i huvudrollen som Lara Croft?

Var förvissade – tvivelsutan hade hon grejat rollen galant!

LÄS MER: Prinsessan Madeleines och Chris otäcka koppling till tunga droger
LÄS MER: Carl Philips märkliga tystnad med Sofia väcker frågor
LÄS MER: Meghan Markles fräcka ditt mot drottning Elizabeth

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen