Kronprinsessan Victorias vackra succé på spanska festen

Znyheter

En sådan strålande skönhet.
Kronprinsessan Victoria gjorde succé vid statsbesöket.

Spanjorerna tappade hakan på banketten.

[/caption]

Kung Felipe VI av Spanien, 53, är på besök i Sverige under ett statsbesök. Det spanska kungaparet har blivit väl mottagna av vår engagerade statschef, kung Carl Gustaf, 75.

[/caption]

Största succén kom emellertid vid den avslutande banketten när kronprinsessan Victorias, 44, strålande skönhet fick de närvarande spanjorerna att tappa hakan.

LÄS MER: Hertiginnan Kate tillbaka i skolan – strålade som en sol

Kungen och drottning Silvia med det spanska kungaparet under den glittriga banketten.

Kronprinsessan Victoria som bar en klänning av den svenska couturedesignern Frida Jonsvens, 32, skriver Damernas Värld.

Klänningar av Frida Jonsvens sys endast upp på beställning. Det är inte första gången Victoria bär den vackra klänningen.

Förra året när kronprinsessparet firade tio år som gifta bar Victoria klänningen för första gången och det är glädjande och i linje med kunglighetens miljöengagemang att hon väljer att ”återanvända” de dyrbara kreationer hon bär.

LÄS MER: Hela kungafamiljen välkomna spanska kungaparet

Kronprinsessan Victoria gjorde stor succé i en klänning från Frida Jonsvens. Även de andra kungligheterna var mycket eleganta.
Under banketten väckte kronprinsessans skönhet berättigad beundran och alla spanjorer blev som förtrollade av vår blivande drottning.

Kronprinsessan var inte den enda kungligheten på plats som valde svensk design för kvällen.

Drottning Letizia bar en svensk klänning från H&M. Spanjorskans klänning kommer från en tidigare H&M Conscious Exclusive-kollektion som fanns i butik under våren 2020. Den dramatiskt blåa klänningen är skapad av återvunnen polyester vilket ger den dess sidenliknande och skimrande intryck.

LÄS MER: Estelle och Oscars härliga äventyr med mamma Victoria

Kronprinsessan Victorias klänning tillhör en av de absolut vackraste hon burit.

De kungliga har ju länge varit förhindrade från att kunna festa loss på grund av den förhatliga coronapandemin och det var uppenbart att man ansträngt sig för att glittra lite extra.

Drottning Silvia, 77, var magnifik i en guldskimrande kreation. Prinsessan Sofia, 36, var vacker i en smalare siluett med en bländvit klänning.

Den vackra dalkullan bar en klänning av huset Safiyaa som är grundat av Daniela Karnuts som är känd för sina demi-couture-kreationer.

LÄS MER: Meghan Markles hemliga dejtknep med prins Harry

Prinsessan Letizias klänning kommer från H&M, en klar hyllning till värdlandet som hon besökte under statsbesöket.

Både Meghan Markle, 40, och Michelle Obama, 57, har burit klänningar från Safiyaa. På sistone har ju prinsessan Sofia väckt mycket internationell uppmärksamhet med sitt fina engagemang under coronapandemin.

Och det är ingen överdrift att konstatera att den vackra prinsessan numera är en glamourös kunglighet på absolut internationell toppnivå.

LÄS MER: Camillas stora fruktan för prins Charles framtid
LÄS MER: Kungen och Silvias glittrande galakväll på Grand Hotel
LÄS MER: Modellprinsens nakenchock stoppad av drottningen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter