Madeleines kärlekslycka efter maken Chris förvandling

Znyheter

En sann gentleman och familjefar.

Chris O’Neill är en hedersman som osjälviskt ställer upp för andra.

Amerikanen är mycket familjekär och han gör allt för prinsessan Madeleine och barnen.

[/caption]

Det var en fröjd att återigen få skåda Chris O’Neill, 47, på svensk mark. Den stilige amerikanen med det belevade sättet och den härliga glimten i ögat sprider en världsvan och varm aura kring sig när han dyker upp.

[/caption]

Det var två år sedan han var på Solliden på Öland och nog lyfte hela tillställningen i år när Chris gjorde entré på Victoriadagen. Amerikanen var på ett strålande humör och skojade till det med pressfotograferna innan han slog sig ner i Borgholms slottsruin.

LÄS MER: Charlène talar ut om elaka skilsmässoryktena

Chris O’Neill förstod att han måste följa med familjen till Sverige under den vackra sommaren.

Han var, som alltid, stilig klädd i en mörkblå blazer och ljusa chinos som gav en somrig känsla samtidigt som han självfallet höll på etiketten.

För Chris O’Neill var det trots allt med lite blandade känslor som han återvände till sin vackra hustrus hemland. Faktum är att amerikanen inte trivs så vidare värst i Sverige.

Dessutom är ju Chris överhopad med arbete då han driver ett eget bolag som hjälper företag med betalningslösningar.

Egentligen hade nog Chris velat ha en kortare ledighet på max två veckor, amerikaner är inte vana vid att ha mer semester – det är inte som i Sverige där de flesta av oss kan njuta av att vara hellediga i fem veckor.

LÄS MER: Kungaparets tråkiga besked mitt under semestern

Prinsessan Madeleine och Chris ser romantiska ut under sin vistelse på Öland.
Men det är inte bara Chris jobbåtaganden som gör honom lite obekväm när han är i Sverige. Han tycker att Stockholm är lite väl litet och provinsiellt.

Dessutom är den diskrete prinsessmaken inte alls förtjust i att bli igenkänd och väcka uppmärksamhet. Enligt Margareta Gotthardsson, som har bevakat den svenska kungafamiljen i flera år, känner sig Chris inte riktigt bekväm när han är i Sverige och Stockholm.

– Chris O’Neill är van att bo i stora städer, som New York och London, där han älskar att testa nya restauranger. Men i lilla Stockholm har han alltid känt sig instängd. Här rör sig Madeleine och Chris endast inom en liten radie på Östermalm, och besöker oftast samma restauranger om och om igen, vilket självklart är en helt annan värld än vad han är van vid, har Margareta tidigare sagt, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Mette-Marits fasansfulla besked – när ska allt elände ta slut?

Prinsessan Madeleine med maken Chris och dottern Leonore besökte också konserterna som kungen anordnat på Solliden.

Och som nämnts ovan är han inte odelat förtjust i den uppmärksamhet det innebär av att vara ingift i det svenska kungahuset. Chris O’Neill har aldrig sökt rampljuset, han tackade ju till och med nej till en prinstitel i samband med att han ingick det äkta ståndet med prinsessan Madeleine, 39.

– En annan anledning till att Chris inte trivs är självklart den uppmärksamhet han får. Han trivs bäst som anonym, men här i Stockholm känner alla igen honom och det blir plötsligt lite jobbigare att gå till butiker eller ta en promenad, säger Margareta Gotthardsson.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines nya lycka med maken Chris

Prinsessan Madeleine och hennes make Chris är på besök. Kungen är mycket förtjust i sin svärson.

För Chris O’Neill väntar en spännande och jobbfylld höst och även om vi har haft en svensk drömsommar med värme är det trots allt varmare i Miami så amerikanen lär inte sakna den aspekten heller när han äntligen får återvända till sitt älskade USA.

Men nu har han gjort ett sällsynt undantag för att bevisa kärleken till sin bedårande hustru – och det tyder ju på att romansen mellan Chis och Madeleine blommar.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghans sanslösa utgifter i Hollywood
LÄS MER: Victorias härliga båtsemester med Daniel och barnen
LÄS MER: Hemligheten bakom drottning Silvias pirriga sommarlycka

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter