Madeleines kärleksmeddelande till Chris bäste vän

Znyheter

Prinsessan Madeleine kunde inte låta bli.
På Instagram skickade hon ett meddelande fyllt av kärlek till maken Chris bäste vän.

[/caption]

Nyligen ägde årets societetsbröllop rum – om än i en något förminskad corona-form – rum när Andrea Brodin, 43, gifte sig med Cedric Notz, 45. 

[/caption]

De blev man och hustru under soliga former i natursköna Ulriksdal vid Edsviken där Andreas föräldrar Hans Eric ”Jejje” Brodin och Eva Benita Brodin ståndsmässigt bor.

LÄS MER: Så kan prinsessan Diana återförena prinsarna

Kungaväninnan Andrea Brodin har gift sig med Chris O’Neills bäste vän Cedric Notz.

– Jobb, flytt, renovering, barn, livet, andra prioriteringar än att just arrangera ett bröllop. Men nu efter en lång corona-vår hemma med lite mer tid över än vanligt kanske och mycket tid till familjen, kände vi båda att det var dags. Så i slutet av augusti blir vårt lilla bröllop av och det ska bli så kul och härligt, har Andrea berättat på sin blogg.

Andrea är bästa vän med kronprinsessan Victoria, 43, som självklart var på plats med prins Daniel, 46, för att delta i festligheterna. Victoria var på ett strålande humör, blev djupt rörd under ceremonin och fällde flera glädjetårar.

LÄS MER: Chris okända konto läckt – hemliga smeknamnet avslöjat

Victoria och Daniel var på ett härligt humör när de var med under Andrea Brodins bröllop tillsammans med omkring 30 inbjudna gäster.
Några som däremot lyste med sin frånvaro var prinsessan Madeleine, 38, och Chris O’Neill, 46.

En smula märkligt kan eventuellt tyckas då Chris är bästa vän med Cedric Notz, men Allt om Kungligt erfar att de inte vågade lämna hemmet i Florida med tanke på den enorma smittspridning som pågår.

Hur Chris valde att gratulera Cedric är oklart, men Allt om Kungligt kan berätta att Madeleine via sitt privata Instagramkonto ”leni82” har skrivit ett kärleksfullt meddelande till brudgummen.

LÄS MER: Nya superfina bilderna på prins Gabriel i Dalarna

Prinsessan Madeleine och maken Chris kunde dock inte medverka under bröllopet på grund av coronakrisen.

Häromdagen kommenterade hon en bröllopsbild som Cedric publicerade på Instagram med tre rosa hjärtan, en gullig hälsning som Cedric snabbt gillade.

– Madeleine hade så gärna velat vara på plats i Stockholm under den här stora dagen. Hon tycker så otroligt bra om både Andrea och Cedric och tycker det känns surt att ha missat alltsammans, säger en initierad källa till Allt om Kungligt.

LÄS MER: Avslöjandet om prins Nikolai på födelsedagen

Andrea Brodins make Cedric Notz var Chris O’Neills bestman under bröllopet med prinsessan Madeleine 2013.

Cedric och Andrea har varit ett par i sju år och träffades som bekant på Madeleines och Chris bröllop. Cedric var bestman och Andrea en av de inbjudna gästerna.

Han lämnade sedan livet i Schweiz och i dag bor de nygifta makarna i en flott villa på Lidingö. Tillsammans har de dottern Isabella, 3, och Andrea har även barnen Diana, 13, och Ivar, 11, sedan äktenskapet med Niclas Engsäll, 44.

Kronprinsessan Victoria är för övrigt gudmor till Diana.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias nya supercoola stil
LÄS MER: Kungaparets oväntade beslut – flyttar igen
LÄS MER: Prinsessan Leonores tuffa utmaning väcker oro

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter