Märtha Louise och shamanens nya steg i relationen

Znyheter

Det har snart gått ett år sedan prinsessan Märtha Louises exman, Ari Behn, valde att ta sitt eget liv.
Tragedin blev ett faktum på självaste juldagen och sorgen har legat som ett mörkt moln över Norges kungahus.
Men nu kan det spridas lite glädje i de kungliga salongerna.

[/caption]

Prinsessan Märtha Louise, 49, och shamanen Durek Verretts, 45, relation är allt annat än hemlig. Tvärtom har den spontana shamanen valt att vitt och brett visa upp sin kärleksdyrkan. Märtha Louise har inte heller varit sen att haka på. Och nu ryktas det om bröllop.

[/caption]

Han kom in som en stormvind i prinsessans liv. En shaman som tror sig stå i kommunikation med andevärlden och en prinsessa som tror på änglar. Det låter som en sagobok men är i allra högsta grad på riktigt. Durek vill visa att han kommit för att stanna i hennes liv.

LÄS MER: Prinsessan Sofia hedras – kan kamma hem fint pris

Shamanen och prinsessan Märtha Louise visar gärna upp sina heta känslor för varandra.

I maj förra året gick paret ut för första gången offentligt med sin kärlek till varandra. Efter det har deras offentliga liv kantats av skandaler.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Men med sig in i förhållandet visade det sig att han även hade ett antal lik gömda i garderoben.

Expojkvännen, Hank, 48, vittnade om misshandel och stora bråk. En före detta manager trädde även fram och försökte varna Märtha Louise för denna shaman.

Hon beskrev honom som manipulerande och aggressiv. Shamanen ska dessutom ha haft ett enormt kontrollbehov vilket gick så långt att han begärde transparens i hennes privatliv. Märtha Louise och shamanen har nu hotat med stämning om hennes uttalanden om prinsessans pojkvän inte upphör.

LÄS MER: Skarpt läge – nu får Victoria ta över allt mer

Prinsessan Märtha Louises relation med shamanen har skapat stora rubriker.
Deras kärlek till varandra går det knappast att tvivla på. I februari valde prinsessan att ta med sina barn till USA för att överraska sin kärlek precis innan Norge stängde gränserna.

Det gjorde hon trots att familjen sedan fick sättas i karantän när de kom hem. Kritiken kom som ett brev på posten och många menade att Märtha Louise utsatte det norska kungahuset för onödiga risker. Hennes far, kung Harald, 83, hade precis återhämtat sig från sin sjukhusvistelse som ägde rum i samband med Ari Behns död.

LÄS MER: Drottning Elizabeth rustar för ny isolering

Märtha Louise och shamanen släpper en ny bomb. Deras kärlek har välsignats av det norska kungaparet..

Nu ska Durek Verrett befinna sig i Märtha Louises bostad sedan en tid tillbaka. Hur han kom dit vet ingen och det hela avslöjades när han inte kunde låta bli att posta en bild på instagram. Grannarna kände igen bilden som var tagen i prinsessans trädgård.

Nu kommer nästa bomb – och det är i en intervju med det amerikanska magasinet Vanity Fair.

Där intervjuas paret tillsammans. Durek ska där avslöjat att han har tänkt att fri till sin Märtha Louise. Han sägs till och med ha fått kung Harald och drottning Sonjas, 83, välsignelse.

LÄS MER: Efter skandalen : Kocken tvingas sluta hos kungen

På juldagen följde Durek med Märtha Louise och norska kungafamiljen till kyrkan.

Enligt shamanen hade han redan tänkt fria under deras resa till Hawaii i februari. Förklaringen till att det inte skedde då var med hänsyn till Ari Behns bortgång. Men om han redan hade tänkt fria i februari så kommer frågan; hade han redan då fått kungaparets tillstånd?

Eller är det bara något han nu påstår. Nu återstår det att vänta och se vad som egentligen stämmer runt denna shaman?

LÄS MER: Märtha Louise och shamanen i ny pinsam skandal
LÄS MER: Chris O’Neill tar avstånd hemma i lyxvillan
LÄS MER: Norska prinsessan räddar liv och får fint pris

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter