Nya skräckbilderna på furstinnan Charlène väcker oro

Znyheter

Charlène har haft ett tufft år.
Det verkar ha satt sina tydliga spår.
Nu är det svårt att känna igen den fagra furstinnan.

[/caption]

Furstinnan Charlène, 42, har gått igenom många prövningar. Nära dödsfall och en pappa som blev riktigt sjuk i slutet av förra året. Det har även ryktas om separation. Nu får vi kanske en förklaring.

[/caption]

Redan i slutet av förra året fick furstinnan visa upp sin styrka. Hennes far blev allvarligt sjuk och två av hennes nära vänner dog hastigt. Hon såg säkert framemot att få vända blad och välkomna 2020. Dessvärre har svårigheterna fortsatt. Coronan utbröt och lamslog världen och det lilla furstendömet var inget undantag.

LÄS MER: Nya oron för kung Haralds vacklande hälsa

Prins Albert och Charlène visade upp sig på Monacos nationaldag med sina tvillingar Gabriella och Jaques

När sedan hennes make prins Albert, 62, insjuknade och fick diagnosen covid-19 skulle vem som helst ha lagt sig. Istället fick hon isolera sig med barnen och vara ifrån Albert i flera veckor. Under senvåren och även under hösten har de försökt återhämta sig och många undrar nog hur de egentligen mår.

Nyligen firades Monacos nationaldag. Men det var ett nedbantat firande på grund av den pågående pandemin, vilket meddelades på kungasajten Royal Central.

– Med tanke på att det kommer att samlas stora publikskaror, så kommer paraden på nationaldagen inte att äga rum och alla diplomatiska mottagningsceremonier har ställts in.

LÄS MER: Silvia och Sofia förenas för barnens skull

Under nationaldagen publicerades bilder av prins Alberts familj på Facebook. Charlène ser mycket tärd och trött ut.
Prins Albert och Charlène valde efter den officiella och nedbantade ceremonin att fira hemma i palatset. I samband med det publicerades bedårande bilder på hovets Facebook-konto. Mottagandet var enormt. Tvillingbarnen Gabriella och Jaques, 5, överöstes med komplimanger.

Men furstinnan hade dessvärre en stel blick som troligtvis beror på en inre sorg. Hon har dessutom tappat mycket i vikt.

LÄS MER: Drottning Elizabeth har sorg – prinsen är död

I slutet av september var prins Albert och Charlène på gala tillsammans.

– På de nya bilder har Charlène trötta ögon, hon verkar utmärglad, som att hon tappat flera kilon på några månader, hon verkar gömma en obeskrivlig sorg bakom stela leenden, skriver France Dimanche.

Enligt den franska tidningen kändes hon inte närvarande.

Paret har snart varit gifta i nio år. De träffades i samband med en simtävling 2000 men det skulle dröja sex år innan de började dejta. Charlène har vid ett flertal tillfällen uttryckt sin längtan till sitt hemland.

Furstinnan är född och uppvuxen i Sydafrika.

LÄS MER: Prinsessan Estelles nya spännande projekt
LÄS MER: Prinsessan Madeleines förvandling till hemmafru
LÄS MER: Kronprinsessan Victorias stora sorg efter dödsfallet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter