Prins Albert separerar från hustrun Charlène

Znyheter

En trist men ack så väntad nyhet.

Prins Albert och hans hustru Charlène separerar.

Nu flyttar den mystiska furstinnan till Schweiz och belönas med närmare 130 miljoner kronor per år.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT | Publicerad: 2022-05-10

Det är inte varje dag Allt om Kungligt förordar en skilsmässa men i just det här fallet ter det sig trots allt som att det verkligen är bäst för alla parter. Prins Albert, 64, och hans hustru Charlène, 44, separerar, rapporterar den franska tidningen Voici, skriver Aftonbladet.

[/caption]

Furstinnan Charlène har aldrig verkat trivas med sin make eller i det lilla furstendömet. Hon förmådde knappt le ens på sin egen bröllopsdag den första juli 2011. Och värre skulle det bli.

LÄS MER: Mette-Marit mystiskt försvunnen i Sverige

Det har länge förekommit rykten om att prins Albert och hustrun Charlène ska separera. Och nu händer det. Bild: TT

Furstinnan har tett sig bottenlöst olycklig i äktenskapet med prins Albert som ju inte är känd som en sång- och dansman. Hennes mystiska vistelse i Sydafrika där hon ”tvingades” vara kvar i sitt hemland grund av en öroninflammation spädde på ryktena om en förestående skilsmässa.

Och när Charlène väl återvände till Monaco från äventyret i Afrika hann hon knappt landa på helikopterplattan till palatset förrän hon skrevs in på en privatklinik i Schweiz där hon vårdades för ”fysisk och psykisk utmattning”.

Furstinnan Charlènes uppsyn har inte gjort någon människa glad och de hårt prövade monegaskerna är nog snarast lättade över att fursteparet nu separerar. Det talas om ”separation” och inte ”skilsmässa”.

LÄS MER: Meghan Markles nya smäll – nu kastas hon ut

Charlène såg sällan lycklig ut under sin tid med prins Albert i Monaco. Bild: TT
Monaco håller hårt på den katolska traditionen och det är inte alls säkert att det blir någon skilsmässa, istället lär prins Albert leva vidare med olika älskarinnor vid sin sida medan Charlène förpassas till Genève i sydvästra Schweiz.

Det kommer dock inte gå någon nöd på Charlène om nu någon trodde det. Hon uppges få tolv miljoner euro per år, det motsvarar 127 miljoner kronor. Hennes vistelse i Schweiz är dock behäftad med vissa krav.

LÄS MER: Prinsessan Isabellas konfirmation – en riktig folkfest

Charlène kommer flytta till Schweiz och få det gott ställt. Men hon måste avstå rätten att bo med sina barn. Bild: TT

Charlène måste lämna barnen hos deras pappa i Monaco och furstinnan garanteras slippa ha kontakt med sin svägerska, prinsessan Caroline av Monaco, 65, vilket indikerar att det är lite spänt mellan kvinnorna.

Hovet i Monaco har ännu inte kommenterat uppgifterna men den franska tidningen Voici brukar vara välinformerad och vederhäftig varför det är rimligt att anta att uppgifterna om separationen är korrekta.

LÄS MER: Här stjäl Sofia och Carl Philip showen på stora galan
LÄS MER: Prinsessan Madeleines härliga bild med barnen
LÄS MER: Prinsessan Estelles nya bild väcker reaktioner

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter