Prinsessan Estelles fina uppmaning till barnen

Znyheter

Behjärtansvärt, viktigt och härligt.

Nu slår prinsessan Estelle ett slag för att barn och ungdomar ska röra på sig
Den unga kungligheten tar hjälp av pappa och lillebror i sin kampanj för Generation Pep.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: TT, Gen Pep | Publicerad: 2021-08-01

Det är allom bekant att prins Daniel, 47, är sportig som få. Han älskar att sporta  och röra på sig och det är inte ovanligt att han tar en löptur i Hagaparken.

[/caption]

Den välbyggde Ockelbo-sonen har ju till och med varit gymägare och det var ju i egenskapen av personlig tränare som han träffade kronprinsessan Victoria, 44.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines nya lycka med maken Chis

Prins Daniel vet hur viktigt det är att röra sig för att behålla en god hälsa.

Prinsessan Madeleine, 39, tipsade sin storasyster om en tränare hon hade hört mycket gott om och resten är svensk nutidshistoria.

Prins Daniel är mycket noga med sin träning och givet det faktum att kungligheten emellanåt är anfäktad av ohälsa är det än viktigare att han ser till att hålla sig i form.

Men prinsens engagemang sträcker sig utanför de egna musklerna och lungkapaciteten, han månar framför allt om alla barns väl och ve.

LÄS MER: Prins Harrys och Meghans sanslösa utgifter i Hollywood

Prins Daniel, prins Oscar och Prinsessan Estelle uppmanar till ett sunt levene.
Och självfallet har prinsen och kronprinsessan sett till att städsla sina egna barn i idrottens hägn. Därför är det följaktligen helt rimligt och logiskt att prinsessan Estelle, 9, nu ställer sig i täten för sina generationskamrater och försöker peppa dem till fysisk aktivitet.

Med en härlig bild på prins Daniel, prinsessan Estelle och lille prins Oscar, 5, uppmanar nu kronprinsessparet barn att röra på sig.

På Generation Peps Facebooksida skriver de:

– Härligt att sommaren är här! I sommar kommer vår familj att vara utomhus så mycket vi bara kan. Vi ska cykla, bada och leka utomhus, hälsar Daniel och Victoria.

LÄS MER: Kungaparets romantiska kväll under semestern

Det var prinsessan Madeleine som tipsade Victoria om att börja träna med Daniel.

Prinsessan Estelle poserar kavat i en kycklinggul t-shirt och en kjol med blomstermönster. Hon står självsäkert med armarna i sidan och höger fot, som icke är skobeprydd, på en röd fotboll med vita stjärnor på.

Lille prins Oscars lutar sig lite emot pappa, sådär som femåringar plägar göra emellanåt, och han bär en kortärmad tenniströja med en nästan mintgrön ton och ett par vita härliga sommarshorts.

De kungliga barnen och deras pappa ler mot kameran och solen strålar. Det är en så avslappnad stämning att vi får nästan anta att det är kronprinsessan som har tagit bilden då hon med sitt frejdiga humör hyser förmågan att få alla och envar att slappna av.

LÄS MER: Victorias härliga båtsemester med Daniel och barnen

Hela kungafamiljen rör på sig regelbundet så de behåller sin fina fysik.

Kronprinsessparet skriver vidare och kommer med ett råd till alla föräldrar i vårt avlånga land:

– Något vi har märkt är att barnen blir snabbt väldigt kreativa och hittar på roliga lekar bara vi går ut. Så att vistas utomhus är nog vårt bästa tips för att skapa rörelseglädje för våra barn! Hoppas ni får en fin och aktiv sommar, avslutar paret.

Allt om Kungligt vill be att få stämma in i uppmaningen att låta era barn röra på sig i sommar – det barnen som är vår och monarkins framtid.

LÄS MER: Så blir prins Julians kungliga dop – alla detaljerna klara
LÄS MER: Bild-Extra: Här rockar Estelle loss framför mamma Victoria
LÄS MER: Mette-Marits kärleksfulla gest på Haakons födelsedag

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter