Stephanie och Jonas Bergström – societetens nya powerpar

Kändisar

Vilken härlig revansch.
Jonas Bergström var skandaliserad efter otroheten och den brutna förlovningen med prinsessan Madeleine.
Nu är den stilige advokaten tillbaka och han och hustrun är societetens nya favoriter.

[/caption]

Det är nog ingen som kan glömma den trista skandalen. Prinsessan Madeleine, 41, tvingades 2009 bryta sin förlovning med Jonas Bergström, 44, efter att det stod klart att han varit otrogen mot sin blivande hustru.

I samband med en grabbresa till Åre föll den stilige juristen för en förförisk norska. Det bar sig inte bättre än att hon avslöjade allt om den heta vinternatten för norska skvallertidningar.

LÄS MER: Prins Daniels efterlängtade revansch mot kungen

Lyckas krossades. Prinsessan Madeleine bröt förlovningen med Jonas Bergström efter att han varit otrogen. Bild: Maja Suslin/TT

Efter ett tag hängde svensk media på. Normalt sett brukar inte svenska tidningar skriva om otrohetsaffärer men här handlade det om prinsessans blivande make och dessutom hade publiciteten redan varit så omfattande i Norge.

Stackars Madeleine blev fullständigt nedbruten av sveket och flydde till New York. Hon orkade inte med uppmärksamheten i Sverige.

Efter en tid i New York repade sig prinsessan och hon sa ja till en dejt med den spännande amerikanen Chris O’Neill, 49.

Det blev en fullträff – den mysige finansmannen fångade Madeleines hjärta och idag är de lyckliga trebarnsföräldrar och njuter av tillvaron i soliga Florida.

För Jonas Bergström var det inte någon enkel tid efter skandalen. Han kunde knappt visa sig på stan men han fick ett fint stöd av sin arbetsgivare och kolleger.

Idag är Jonas Bergström en ytterst framgångsrik advokat och han är gift med den vackra entreprenören och överklasskvinnan Stephanie af Klercker, 40.

LÄS MER: Victoria om härliga familjelivet med Estelle och Oscar

Stephanie af Klercker, här med Malin Andrén, är en framgångsrik entreprenör. Bild: Maja Suslin/TT
Stephanie af Klercker sålde härområdet sitt bolag Soft Goat som tillverkar plagg i kashmir. Hur mycket hon fick betalt är oklart men hennes holdingbolag har tillgångar på 49 miljoner kronor så det går ingen nöd på henne.

Makarna Bergström bor på Djurgården i Stockholm i den vackra 1800-talsvillan Stora Astringe. Det generösa huset med vacker havsutsikt är på 285 kvadratmeter så det finns gott om plats för familjen.

Paret har välsignats med tre barn och på Djurgården upplever de en närmast lantlig idyll samtidigt som det bara tar fem minuter att komma till Stureplan med bil.

– Jonas har alltid velat bo i villa eftersom han själv är uppvuxen så, har Stephanie Bergström berättat tidigare, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Lasse Berghagens sista gripande önskan om sin begravning

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström var så fina ihop. Idag är de dock lyckliga på varsitt håll. Bild: Pontus Lundahl/TT

Jonas Bergström är delägare i advokatfirman Vinge som är mycket ansedd och framgångsrik. Bolaget omsatte förra året en miljard kronor och gjorde en vinst på 210 miljoner kronor.

Förra året tjänade han 6,6 miljoner kronor – det ger en månadslön på 500 000 kronor och dessutom hade han ett överskott av kapital på 7,1 miljoner kronor. Det innebär att han drog in sammanlagt 13,1 miljoner kronor under 2022.

Stephanie och Jonas Bergström är mycket uppskattade i sällskapslivet och deras framgångsrika yrkeskarriärer har gjort dem till societetens hetaste powerpar.

Det enda man behöver tänka på när man bjuder in paret Bergström är att prinsessan Madeleine inte är på plats. För prinsessan är Jonas Bergström fortfarande ett rött skynke.

LÄS MER: Stora oron för drottning Silvias hälsa inför födelsedagen
LÄS MER: Därför vägrar Chris flytta till Sverige med Madeleine
LÄS MER: Victoria skakas av ny skilsmässa i kungafamiljen

[/caption]

Senaste nyheter