Supersöta fotbollsbilden på Estelle och Oscar efter bronset

Kungafamiljen

En sån fin bild.
Prinsessan Estelle och prins Oscar hyllar det svenska fotbollslandslaget efter deras makalösa insats.
– Kronprinsessfamiljen sänder sina varmaste gratulationer, skriver kungahuset på sitt Instagram-konto.

[/caption]

Idrottsintresset är stort i kronprinsessfamiljen och på Haga slott följer man i princip alla de stora matcherna i sitt tv-rum med storbildsskärm.

[/caption]

När den svenska damlandslaget i fotboll kammade hem bronset i fotbolls-VM efter en nervkittlande match mot Australien satt såklart kronprinsessan Victoria, 46, prins Daniel, 49, och de båda barnen bänkade.

LÄS MER: Modellprinsens heta grabbmys – men vad säger flickvännen? 

Sveriges jublar efter att Fridolina Rolfö gjort 1-0 under lördagens bronsmatch i fotbolls-VM mellan Sverige och Australien. Bild: Pontus Lundahl/TT

Det blev naturligtvis glädjeyra när det stod klart att Sverige tog hem bronsmedaljen och överallt har gratulationerna till landslaget strömmat in.

I dag väljer även kronprinsessfamiljen att skicka en fin hälsning.

På Instagram publicerar kungahuset en härlig bild av prinsessan Estelle, 11, och prins Oscar, 7, iklädda blå-gula fotbollströjor.

– Kronprinsessfamiljen sänder sina varmaste gratulationer till @swewnt efter gårdagens brons, skriver man intill bilden.

LÄS MER: Kungens hemliga krav – ville ha känd tv-man på sin stora fest

Prinsessan Estelle och prins Oscar skickar en fin grattishälsning till landslaget. Bild: Instagram
Redan under gårdagen gratulerades landslaget av kungaparet som skickade telegram:

– Vi sänder våra varmaste gratulationer till det välförtjänta mästerskapsbronset efter dagens imponerande vinst I Brisbane, skriver kungligheterna.

Kungen, 77, är sedan många år även han en fotbollsfantast och det är inte vågat att anta att även han och drottning Silvia, 79, följde den spännande matchen.

LÄS MER: Madeleine i vilt bråk med Chris på fest: ”Hon blir förödmjukad”

Även kungaparet är förtjusta och har skickat telegram till fotbollslandslaget där de gratulerar till bronset. Bild: Stefan Jerrevång/TT

Prinsessan Estelle och prins Oscar har haft en härlig sommar som de till den största tiden har tillbringat med föräldrarna på Öland och Solidens slott.

När skolan snart början väntar nya utmaningar på privatskolan Campus Manilla i Stockholm där de båda småkronorna går med sina kamrater.

LÄS MER: Kungen indragen i våldtäktsbråk med drottning Silvias nära vän
LÄS MER: Prinsessan Birgitta avslöjar den hemliga återföreningen
LÄS MER: Hemliga spelet bakom unika tv-intervjun med prins Daniel

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen