Systern hotar avslöja allt om Meghan Markle i ny bok

Znyheter

På fredag släpper Meghans halvsyster Samantha Markle första delen av sina memoarer.
Frågan är hur det kan skada hertiginnan i dag?
Enligt källor har hon varnats för den brutala skildringen.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT. Channel 9, Instagram | Publicerad: 2021-01-07

Meghan Markle, 39, har inte haft någon vidare relation till sin släkt, förutom sin älskade mamma, Doria Ragland, 64. Hennes far, Thomas Markle, 76, höll på att ställa till en riktig scen inför bröllopet. Turligt nog kunde han tystas ner. Frågan om hennes halvsyster, Samantha, 56, går att rå på?

[/caption]

Hennes första del av sina memoarer ”The Diary of a Princess Pushy’s Sister” kommer ut i slutet av veckan. Enligt Samantha kommer systern, Meghan, bli obekväm av avslöjanden i boken. Författaren har redan hintat om att boken innehåller en rad detaljer som inte världen känner till.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines tystnad väcker frågor

Meghan Markles syster Samantha Markle utlovar nya avslöjanden om prins Harrys fru.

Men kritikerna är skeptiska, bara det faktum att Samantha inte träffat sin syster sedan 2008 talar om luftbubblor och rena spekulationer.

– Oavsett var Samantha har i görningen eller försöker sig på kommer det inte penetrera deras bubbla, säger Omid Scobie, 39, som är medförfattare av boken ”Finding Freedom” till The Evening Standard.

– Jag har svårt att tro att Samantha kommer att ha något intressant att säga om hennes relation till Meghan eftersom det helt enkelt inte fanns någon, fortsätter han.

LÄS MER: En ny podcaststjärna är född – Archie 19 månader

Meghan Markle har tagit avstånd från både sin syster och sin far Thomas Markle.
Samantha och Meghan har samma pappa, Thomas Markle, som gjorde sig till åtlöje inför det stora prinsbröllopet. Meghan bröt i samband med det all kontakt med fadern. Just detta tog Samantha upp för ett år sedan. Hon visade sig vara ursinnig över Meghans agerande. Enligt henne blev Thomas Markle aldrig inbjuden till bröllopet.

– Sanningen är att det aldrig fanns någon ursäkt, min pappa blev aldrig inbjuden till bröllopet och det var bara något som hennes PR-människor och kommunikatörer hittade på för att det skulle verka som att det fanns en orsak att ignorera min pappa, sa Samantha Markle till Daily Star.

Likväl avfärdar hon att Meghan inte hade blivit kontaktad om pappans två hjärtattacker.

LÄS MER: Drottning Sonja i tårar efter den fruktansvärda olyckan

Samantha Markle har inte varit nådig i sina omdömen om Meghan i olika tv-intervjuer.

Vad systern har för heta avslöjanden återstår att se. Men hertigparet verkar inte vara så oroliga. I intervjun med The Evening Standard säger Omid Scobie att Meghan och Harry troligtvis inte är särskilt oroade för den nya boken.

– Jag tror att de är väldigt fokuserade på nuet, säger han.

LÄS MER: Drottningen väljer bort Harry och Meghan igen
LÄS MER: Prinsessan Beatrices chockplan – gifter om sig
LÄS MER: Kronprinsessan Mary väljer att lyfta fram ensamheten

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter