Victorias svåra dilemma med prins Oscar

Kungafamiljen

Snart är det allvar och de måste fatta ett beslut.
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har det tufft just nu.
De måste hitta en lämplig lösning för lille prins Oscar.

[/caption]

Åren går fruktansvärt fort som småbarnsförälder. Det kan kronprinsessan Victoria, 42, och prins Daniel, 45, intyga med eftertryck. Det känns som igår när prinsessan Estelle, 7, började i skolan Campus Manilla men redan om ett par veckor är det dags för skolstart igen för prinsessan.

Prins Oscar är verkligen mammas lille kille.

LÄS MER: Vi avslöjar: Kungafamiljen i chock efter nära vännens stroke

Första året som skolelev har varit minst sagt turbulent för Estelle. En elev på skolan avslöjade i sociala medier kidnappningsplaner av prinsessan. Det var nog mest tänkt som ett skämt men reaktionen från både kronprinsessan och skolan blev hård, även Säpo informerades.

Och dessutom präglades Estelles första år på Campus Manilla av interna bråk och missämja bland både föräldrar och lärarkollegiet. Skolinspektionen slog ner på skolan som tvingades vidta flera åtgärder.

LÄS MER: Fina sommarbilden på Chris och prinsessan Adrienne

Och snart är det dags för prins Oscar, 3. Han har ett par år kvar innan det är dags men barnens skolgång är viktig för alla föräldrar och råkar du dessutom vara kunglig är det ännu fler parametrar att väga in.

Åren går fort. Prins Oscar har redan hunnit fylla 3 år.
Det handlar dels om rena säkerhetsfrågor men också om vilken miljö det är, de andra eleverna, lärarna och en massa andra spörsmål.

LÄS MER: Strålande glad Mette-Marit på festligt 50-årskalas

Det är inte givet att prins Oscar kommer följa Estelle i fotspåren och börjar på Manilla. Victoria själv och hennes syskon hade en varierande karaktär på sina respektive skolår. Prins Carl Philip, 40, var ju tillexempel det enda av kungabarnen som gick på internatskolan Lundsberg

Prins Oscar var naturligtvis med och firade mamma Victoria på födelsedagen.

– Vad som är bäst för Estelle kanske inte är bäst för Oscar. De är två väldigt olika individer med väldigt olika framtidsutsikter. Estelle är en blivande regent och man kanske ska tänka olika här. Det är ett svårt dilemma, säger en källa vid hovet till Hänt.

LÄS MER: Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso
LÄS MER: Här visar prinsessan Madeleines bästis upp runda babybulan
LÄS MER: Bild-Extra: Kungaparets härliga solsemester på Rivieran

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen