Hertiginnan Kate hyllade folket på sin födelsedag

Znyheter

Hertiginnan Kate har fyllt 39 år.
Födelsedagarna inom den kungliga familjen firas normalt med pompa och ståt.
Men i år ser det mesta annorlunda ut.

[/caption]

Redan på morgonen kom gratulationer. Först ut var drottning Elizabeth, 94, med en hälsning från Windsor Castle. Sedan hyllades hon av svärfar, prins Charles, 72, och hans Camilla, 73. Hertiginnan tackade för alla hälsningar men valde att hylla alla de som arbetar under den stora pressen som pandemin utgör.

[/caption]

I vanliga fall har Kate, som fyller år den 9 januari, blivit firad i två omgångar. Dels med ett kyrkobesök följt av födelsedags-te i Kensington Palace. Dagen efter har det varit en helgfest med vänner. Så såg schemat ut förra året.

LÄS MER: Systern hotar att avslöja allt om Meghan Markle i ny bok

Kate Middleton har fyllt 39 år men i år var firandet annorlunda än normalt.

Kate eller Catherine Elizabeth Middleton, vilket hon föddes som, är det äldsta barnet av tre. Hon har en syster, Pippa, 37, som är ett år yngre och en bror, James, 33, som är fem år yngre. Hertiginnan Kate är dessutom på långt håll släkt med USA:s förste president, George Washington.

Hon kommer ifrån en välbärgad familj. Föräldrarna driver sedan 1987 ett framgångsrikt postorderföretag värderat till över 330 miljoner kronor. Kate har gått på samma privatskola som prinsessan Eugenie, 30. Hertiginnan studerade även konsthistoria vid St. Andrews och tog sin examen 2005. Det var där hon för första gången träffade prins William, 38, redan 2001.

LÄS MER: Drottningen väljer bort Harry och Meghan igen

Kate Middleton är en mycket omtyckt kunglighet i England.
Det sägs att de var rumskamrater innan de började dejta 2003. Det visade sig att de båda delade många gemensamma intressen bland annat sport.

Paret bröt upp 2007 men bara efter några månader förstod de att de var ämnade för varandra. Hon är dessutom den första ingifta i kungahuset som har en gedigen utbildning.

LÄS MER: Prinsessan Beatrices nya chockplan – gifter om sig 

Prins William och Kate gifte sig med varandra den 29 april 2011.

Hennes förlovningsring i vitt guld prydd med 14 diamanter och en safir på tolv karat bars för första gången av prinsessan Diana. Och det var prins Harry, 36 som föreslog att Kate skulle få bära ringen.

Hertiginnan Kate har alltid visat på en självständighet men även haft en stor följsamhet. Och en bättre kvinna vid prins Williams sida är svårt att hitta. Denna hängivna fru och mamma är beskyddare till 19 olika välgörenhetsorganisationer varav de främsta vill hjälpa barn till bättre mental hälsa. Dessutom är hon en klar stilikon i såväl England som i världen.

Allt om Kungligt lyfter hatten för Kate och gratulerar denna starka kunglighet.

LÄS MER: Drottning Sonja i tårar efter fruktansvärda olyckan
LÄS MER: Drottning Margrethes beundrare trotsar avrådan
LÄS MER: Prins Williams och Kates annorlunda julfirande

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter