Kungliga Meghan-rasisten pekas ut av insatt insider

Znyheter

I den skandalomsusade Oprah-intervjun anklagade Meghan det engelska kungahuset för att vara rasister.
Nu pekas särskilt en medlem i familjen ut.
– Hon var bekymrad över de katastrofala följder det skulle få om man släppte in någon av det slaget, säger Lady Colin Campbell.

[/caption]

Under den två timmar långa sändningen väljer Meghan, 39, att vid flera tillfällen beklaga sig. Det gick så långt som att hon ska ha varit självmordsbenägen utan att få hjälp. Det som slog allra hårdast var att någon inom familjen ska ha gjort ett rasistiskt uttalande. Frågan är vad som egentligen skedde?

[/caption]

Händelsen ska ha inträffat innan barnet var fött. Meghan och Harry var inte ens gifta. Tack vare en insider får vi nu reda på sanningen.

LÄS MER: Märkliga tystnaden kring drottning Silvia

Det var i intervjun med Oprah Winfrey som Meghan Markle kom med sina anklagelser.

Under intervjun kom den ena snyfthistorien efter den andra. Meghan beklagade sig och berättade gång på gång hur synd det var om henne.

Men sen släppte hon bomben där hon anklagade kungafamiljen för rasism.

– Månaderna då jag var gravid med honom, hade vi diskussioner med kungafamiljen, de sa ’han kommer inte att få säkerhetspersonal, han kommer inte att få en titel’, och också oro och samtal kring hur mörk hy han skulle få när han föddes, sa Meghan.

Direkt efter uttalandet började det att spekuleras om vem som kunde sagt något så illa om det kommande barnet.

När drevet tog fart var prins Harry, 36, noga med att avfärda farmor, drottning Elizabeth, 94, och farfar, prins Philip, snart 100 år.

LÄS MER: Prins Joachims ekonomi synas efter franska lyxlivet

Det är den kungliga experten Lady Colin Campbell som avslöjar vem Meghan pekade i intervjun. Här syns hon med sonen Dima Ziadie.
Enligt pressen, särskilt reportern Chris Ship, stod det då mellan hans far, prins Charles, 72, och hans hustru Camilla, 73, eller möjligen hans bror, prins William, 38, och Kate, 39. Dessa visar sig nu vara helt oskyldiga.

Nu träder Lady Colin Campbell, 71, kunglig expert och insatt insider som har skrivit åtta böcker om det brittiska kungahuset in. Hon hävdar att det var drottning Elizabeths dotter prinsessan Anne, 70, som fällde kommentaren ifråga – men att det hon sa var betydligt mer oskyldigt än vad som sagts.

LÄS MER: Daniels fina kärleksförklaring till älskade Victoria

Lady Colin Campell menar att det var prinsessan Anne som Meghan syftade på när hon talade om rasism i kungafamiljen.

– Harry beslutade sig för att den minsta antydning om kulturskillnader handlade om hudfärg. Anne var bekymrad över de katastrofala följder det skulle få om man släppte in någon av det slaget, alltså rent karaktärsmässigt, in i familjen, det skulle inte bara skapa problem för dem, men också för barnen som föds in i det, berättar Lady Colin i sin podcast.

Allt ska enligt henne vara ett tolkningsfel.

– Det var ingen oro kring Meghans hudfärg. Prinsessan Anne var mycket riktigt bekymrad över att det skulle bli stora problem om bröllopet ägde rum och det kom barn. Inte på grund av Meghans hudfärg, men för att Meghan var inställd på att inte kännas vid några kulturella skillnader, säger Lady Colin.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines tystnad efter Sofias glada besked
LÄS MER: Kungens egna ord om nya barnbarnet prins Julian
LÄS MER: Prinsessan Dianas historiska tv-intervju får nytt liv

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter