Mysteriet kring Madeleines hemliga liv med Chris i Florida

Kungafamiljen

Tveksamma besked.
Prinsessan Madeleine och Chris vägrar avslöja sina framtidsplaner.
Hovexperterna misstänker dock hur det ligger till.

[/caption]

Av: Jennifer Erixon | Bilder: TT | Publicerad: 2023-09-07

Det är lite märkligt. Kungens, 77, yngsta dotter prinsessan Madeleine, 41 får apanage från de svenska skattebetalarna, men har ändå på senare tid blivit som uppslukad av jorden.

[/caption]

Kungligheten har inte setts till på flera månader och på hennes Instagram-konto har inga uppdateringar gjorts sedan 12 veckor tillbaka – och då prinsessan publicerade bilder av sonen prins Nicolas, med anledning av hans 8-årsdag.

LÄS MER: SVT-kvinnans hårda ord mot prinsessan Sofia på nätet

Prinsessan Madeleine lever sedan många år tillbaka under palmerna i soliga Florida. Bild: TT

Nu uppges prinsessan Madeleine och hennes make Chris O’Neill, 49, vara tillbaka i sin lyxvilla under palmerna i soliga Florida, USA.

Men det är något som inte stämmer.

Redan i våras la makarna ut den jättelika kåken till försäljning för närmare 40 miljoner kronor. Det rapporterades senare att Madeleine och Chris var tvungna att sänka priset en rejäl bit. Trots det har de inte lyckats sälja huset.

LÄS MER: Experten: Prins Harry och Meghan lever som separerade

Anledningen till att prinsessan Madeleine inte vill flytta hem till Sverige är att Chris O’Neill vägrar. Bild: Mikael Fritzon/TT
Nu är det egentligen ingen som vet vad som händer.

Enligt hovets presschef Margareta Thorgren, 60, avser prinsessmakarna flytta till Sverige under nästa år för att de vill att barnen ska få en svensk uppväxt och lära sig språket i Madeleines hemland.

Meningen var att flytten skulle ägt rum redan i augusti i år, men helt plötsligt kommunicerade kungahuset att de planerna inte längre var aktuella.

Anledningen var, enligt flera ledande hovexperter, att Chris O’Neill hade ändrat sig.

LÄS MER: Raseriet mot Madeleines okända lyxliv i Sverige: ”Mår illa”

Chris O’Neills vägrar, enligt flera hovexperter, att bosätta sig i Sverige. Bild: TT

Prinsessan Madeleines make känner sig helt enkelt inte bekväm i Stockholm och med den uppmärksamhet som följer honom där.

En av landets ledande hovexperter, Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall, 51, är av åsikten att Chris O’Neill aldrig kommer att bosätta sig i Sverige.

– Jag har väldigt svårt att se hur Chris ska acklimatisera sig till Sverige och Stockholm. Vet att han ofta förr brukade beklaga sig över den uppmärksamhet hans person skapade när han var ute och rörde sig på allmänna ytor, skriver han i en krönika.

LÄS MER: Madeleine i vilt bråk med Chris på fest: ”Hon blir förödmjukad”
LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen
LÄS MER: Kungens sorg över prinsessan Désirées svåra sjukdom

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen