Prinsessan Madeleine vägrar gå med på Chris krav

Kungafamiljen

Hon viker sig inte.
Nu avslöjas prinsessan Madeleines styvnackade motstånd.
Kungligheten viker sig inte för Chris krav.

[/caption]

Det var i våras som hovet plötsligt gick ut med en lika glad som överraskande nyhet. Prinsessan Madeleine, 41, och hennes driftige make Chris O’Neill, 49, skulle flytta hem till Sverige och Stockholm i augusti.

Ingen hade sett detta komma men glädjen var stor både i slott och koja. Extra glad var drottning Silvia, 79, som såg framemot att få gosa till det med sina tre lite amerikaniserade barnbarn.

Prinsessparets lyxvilla i Pinecrest utanför Miami lades ut till försäljning, men det gick lite trögt. I juni kom plötsligt ett nytt besked.

LÄS MER: Paret svänger: Madeleines Nobelchock med maken Chris

Visst vore det härligt om prinsessan Madeleine och hennes familj kommer hem i jul. Bild: Anders Wiklund/TT

Nu skulle man inte flytta hem till Sverige, det berodde på tidsbrist. Och det kan man ju förstå, det är inte lätt att hinna med allt som småbarnsfamilj och att då flytta över Atlanten till Stockholm blir otroligt krävande.

Det var nog klokt att familjen sköt upp flytten med tanke på hur mycket Chris O’Neill arbetar med sina framgångsrika företag.

Huset i Pinecrest togs bort från mäklarfirmans hemsida.

Nu börjar det dock bli dags att återigen planera för flytten som ska ske i augusti nästa år och villan har återigen lagts ut till försäljning.

Paret har sänkt priset på huset med hela fyra miljoner kronor samtidigt kommer man ändå dra in 49 miljoner kronor mer än vad man gav för den 600 kvadratmeter stora villan med sex sovrum och åtta badrum.

LÄS MER: Ökända kvinnan chockade på prins Daniel fest

Chris O’Neill är oerhört engagerad i sina barn och han är mån om att hinna med dem trots att han jobbar oerhört mycket. Bild: Stina Stjernkvist/TT
Allt tyder på att flytten verkligen blir av för prinsessan Madeleine och hennes familj och visst vore det härligt att få välkomna dem hem igen.

Parets relation präglas av harmoni och även om det ryktats att Chris O’Neill helst inte vill flytta till Sverige så ter det sig som att han har fått ge efter för sin hustrus önskan om att komma hem igen.

Prinsessan vill återse sina kära väninnor och dessutom uppges hon ha varit lite socialt isolerad i Florida där prinsessparet inte har lika många vänner som i exempelvis New York eller London där man bott tidigare.

Det viktigast av allt för prinsessan Madeleine är dock att hennes barn ska få gå i svensk skola. De ska bli kungligheter en vacker dag, även om de blivit av med sina prinsess- och prinstitlar, och då måste de vara ”svenska”.

LÄS MER: Drottning Silvia portad från sitt barndomshem

Chris O’Neill är alltid så härligt glad i officiella sammanhang. Han är så mysig amerikanen. Bild: Jessica Gow/TT

Det råder en fin stämning i äktenskapet mellan Madeleine och Chris men paret är inte överens om allt.

I en ny bok av journalisten och författaren Ingrid Thörnqvists nya bok ”Yrke: drottning – makten och möjligheterna” framkommer att prinsessan Madeleine vägrar gå med på Chris krav.

Amerikanen tycker gott att hans vackra hustru kan lämna över en del sysslor med barnen till en nanny – det vill absolut inte prinsessan Madeleine.

– Nej, jag vill vara den som tar hand om mina barn. Jag saknade det själv och jag tror det gäller min syster och bror också, de är väldigt hands-on med sina barn, säger prinsessan Madeleine i boken, rapporterar Svensk Damtidning.

Förhoppningsvis förstår Chris sin hustrus bevekelsegrunder till att inte anlita någon nanny även om det innebär att hon nästan bränner ut sig själv som måste ta hand om sina barn samtidigt som hon har så mycket annat att stå i.

LÄS MER: Trista bakslaget för Victoria och Daniel
LÄS MER: Leif GW Persson i jättebråk med kungen
LÄS MER: Lasse Berghagens gripande önskan om sin begravning

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen