Shamanens oväntade hyllning till Harald och Sonja

Utländskt

Shamanen gillar sina svärföräldrar.
Nu avslöjas Durek Verretts hemliga möte med kung Harlad och drottning Sonja.
– Märthas föräldrar älskar mig och jag älskar dem. De har så vackra själar, säger han.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT | Publicerad: 2020-05-21

Kung Harald, 83, och drottning Sonja, 82, har alltid velat hålla en låg profil. Men med prinsessan Märtha Louises, 45, pojkvän är det omöjligt.

[/caption]

Nu väljer den kontroversielle Durek Verrett, 48, åter att publicera något som involverar det norska kungahuset.

LÄS MER: Prinsessan Estelles härliga dag med bina och mamma

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise beskrivs som mycket förälskade.

– Vid den här tiden förra året var jag i Norge med mina syskonbarn och min kärlek prinsessan Märtha Louise och firade deras underbara nationaldag med hennes familj och med hela landet. Det var så fantastiskt att se alla ära det norska arvet, skriver Durek på sitt Instagram-konto, uppger Svensk Damtidning.

Det var förra året som shamanen fick träffa kungafamiljen första gången när han bjudits in till slottet för att äta lunch på nationaldagen.

LÄS MER: Drottning Silvias stora sorg över nära vännens död

Nu hyllar shamanen sina svärföräldrar, drottning Sonja och kung Harald, och säger att de älskar varandra.
Då hade det bara gått några dagar efter att Märtha Louise officiellt gått ut med att hon hade en ny pojkvän.

– När du möter din tvillingsjäl, då vet du. Jag har haft lyckan att träffa min. Shaman Durek har förändrat mitt liv, som han gjort med så många. Han har fått mig att förstå att ovillkorlig kärlek faktiskt existerar på denna planet, sa prinsessan då.

Under hösten har de umgåtts mera flitigt. Prinsessan valde till och med att åka på turné med shamanen. Men då fick norrmännen nog och Märtha Louise uppmanades ta bort prinsesstiteln i marknadsföringen. Även hennes apanage kom på tal och flera ifrågasatte om hon överhuvudtaget skulle ha rätt till det.

LÄS MER: Societetsmannen Oscar Engelbert i nytt blåsväder

Prinsessan Märtha Louise har fått mycket kritik sedan hon blev tillsammans med den kontroversielle Durek Verrett.

Som inte det var nog gick Durek ett steg längre vad det gäller intima utlåtanden. I sin egen podcast ”Ancient Wisdom Today” samtalade han med livsstilsgurun Dave Asprey.

– Ibland har jag sex tre till fyra gånger om dagen och min flickvän frågar alltid “ska du komma?” och jag svarar “nej, men jag ska ge dig så många orgasmer som du vill, vi kan hålla på ett par timmar om du vill, jag bryr mig inte, men jag ska inte komma”. Efteråt mediterar jag och sträcker ut mig.

LÄS MER: Prinsessan Sofia bryter relationen med Paolo Roberto

Är det norska kungaparets känslor för shamanen lika varma som han vill göra gällande?

Durek Verrett nämner dock aldrig Märtha Louise med namn utan säger ”min älskade”, ”flickvän” eller ”hon”.

På Facebook beskriver sig shamanen som en bro mellan det andliga och fysiska planet.

LÄS MER: Silvias fina hyllning till svärdottern Sofia
LÄS MER: Prins Joachims skarpa markering mot drottning Margrethe
LÄS MER: Mette-Marit bryter karantänen – norrmännen jublar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Utländskt