Victorias glädjebesked till Estelle: "Nu blir vi fler!"

Znyheter

En sådan glädje!
Kronprinsessan Victoria avslöjade nyligen den glada nyheten för barnen.
Familjen är på väg att utökas.

[/caption]

Sommaren är härlig och för kronprinsessfamiljen innebär semestern sol, bad och fin samvaro med kungaparet på Solliden. Och nyligen överraskade mamma Victoria, 42, barnen med en glädjande nyhet.

[/caption]

Allt om Kungligt kunde nyligen rapportera om det uppslitande dramat kring kronprinsessfamiljens vovve Rio som anlände till Haga slott för ett par månader sedan.

Den lille Cavapoo-valpen hann inte ens bli rumsren förrän det blev uppståndelse och bråk kring det faktum att kungligheterna införskaffat en blandrashund.

LÄS MER: Prins Daniels stora behov – måste ha total kontroll

Åh, en sån härlig nyhet för söta prinsessan Estelle. Nu växer familjen!

Mängder av ilskna kommentarer på nätet handlade om kronprinsessan skulle ha varit ”ansvarslös” genom att köpa en icke renrasig hund och det fanns till och med de som krävde att vår monark, kung Carl Gustaf, 74, skulle avgå som högste beskyddare för Svenska Kennelklubben – som är mot blandrashundar.

Veterinären Andrea Bevilacqua ryckte dock ut till lille Rios försvar som är hälften Cavalier king charles spaniel och hälften pudel

– Svenska Kennelklubben är den bästa i världen, de jobbar bra, de har sin filosofi, sina åsikter och mål. Det är helt okej. Men när man uttalar sig om att man inte ska skaffa sig en blandras, då måste jag säga min åsikt, sa Andrea Bevilacqua som i över 20 år har varit aktiv som veterinär.

LÄS MER: Nya beskedet om prins Joachims hjärnblödning

Kronprinsessfamiljens lycka var stor när lilla Rio anlände. Men det dröjde inte länge förrän kritiken kom.
Lille Rio är dock helt ovetandes och obekymrad om vilken debatt hon har väckt och prinsessan Estelle, 8, och prins Oscar, 4, kunde inte bry sig minde. Faktum är att de är så förtjusta i den lilla vovven att det i det närmaste uppstått en dragkamp om att få ta hand om Rio.

Ett vanligt fenomen när barnfamiljer skaffar en vovve är att barnen är oerhört engagerade till en början, men efter ett par veckor brukar det bli bråk och tandagnissel om vems tur det är att rasta hunden – ingen har lust att gå ut.

Frapperande nog är det precis tvärtom i kronprinsessfamiljen – prins Oscar och prinsessan Estelle är så hängivna lilla Rio att de vid flera tillfällen blivit osams – båda vill så gärna rå om den lilla ulliga vovven.

LÄS MER: Prins Carl Philips pinsamma miss med kändiskvinnan

Prinsessan Estelle och prins Oscar är överförtjusta i familjens hundvalp Rio.

Men, det finns en lösning för dylika problem. Allt om Kungligt erfar att kronprinsessan Victoria i samråd med sin älskade make, prins Daniel, 46, fattat beslutet om att införskaffa ytterligare en vovve till familjen.
– Kronprinsessan har berättat planerna för prinsessan Estelle som självfallet blev jätteglad, avslöjar en person som är närstående hovet sedan många år tillbaka.

Allt om Kungligt har även information om att vovven kommer få det till Rio kompletterande namnet Copacabana, efter den berömda stadsdelen i Rio de Janerio i Brasilien, som Victoria och Daniel besökte under en kärleksresa 2009. Uppgifterna har dock inte bekräftats av hovet.

LÄS MER: Prinsessan Sofia avslöjar härliga hemligheten
LÄS MER: Prins Georges härliga födelsedag med familjen
LÄS MER: Silvias innerliga önskan för prinsessan Madeleine

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter