Charlènes mystiska flykt från familjen i Monaco

Znyheter

Nu har hon återigen lämnat familjen.

Furstinnan Charlène hann knapp komma hem till Monaco förrän det var dags att försvinna igen.

Mystiken kring fursteparet tätnar.

[/caption]

Furstinnan Charlène, 43, blev kvar i Sydafrika efter att hon drabbats av hälsoproblem. Hon blev kvar ett drygt halvår i sitt gamla hemland.

[/caption]

Glädjen var stor när furstinnan Charlène slutligen kunde återvända till det lilla furstendömet på gränsen mellan Italien och Frankrike. Men den före detta elitsimmerskan hann knappt återvända till palatset förrän hon återigen lämnade familjen.

LÄS MER: Drottning Margrethes öppna kärleksförklaring till sonen

Nyligen återvände Charlène till Monaco eter sin sjukdomstid i Sydafrika.

Nu är hon flyttad till okänd ort på obestämd tid – det heter att furstinnan är drabbad av trötthetssyndrom. I nio dagar hann Charlène vara hemma i Monaco innan hon återigen försvann.

Det monegaska hovet har gått ut med en kommuniké:

– Deras Kungliga Högheter har båda beslutat att en period av lugn och vila är nödvändig för att furstinnan ska kunna återhämta sig. Hon är just nu konvalescent och kommer att fortsätta att vara det under de närmaste veckorna. Detta eftersom hon lider av ett trötthetssyndrom efter att ha kämpat med sin hälsa de senaste månaderna, skriver hovet, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Kungen och Silvias glittrande galakväll på Grand Hotel

Hovet i Monaco säger i ett uttalande att Charlène nu befinner sig på hemlig ort för att bli frisk. Mystiken kring furstinnans tillstånd tätnar. 
Det hela är minst sagt märkligt och skilsmässoryktena lär återigen ta fart.

– För att tillförsäkra furstinnan den trygga och privata sfär som är nödvändig för hennes återhämtning, kommer hennes vistelseort att förbli strikt konfidentiell, skriver hovet.

Den 19 november är det Monacos nationaldag, nu missar furstinnan Charlène möjligheten att åter visa upp sig för undersåtarna och vinka från balkongen på palatset.

– Som en följd av detta måste fursteparet tyvärr meddela att furstinnan Charlène inte kommer att kunna närvara vid årets nationaldagsfirande. Hon ser dock fram emot att återuppta sina kungliga plikter så snart hennes hälsa tillåter, skriver hovet vidare.

LÄS MER: Meghan Markle stäms för förtal – riskerar att förlora allt

Hovet vägrar meddela var furstinnan befinner sig och spekulationerna om en skilsmässa med prins Albert har satt fart igen.

Hur prins Albert, 63, reagerar på sin hustrus nya frånvaro framgår inte. Det är dock ingen orimlig gissning att han tycker hela situationen med hustrun är både tröttsam och orimlig.

Det har väckts många frågor kring furstinnan och hur hon egentligen mår genom åren. Furstinnan Charlène har egentligen aldrig tett sig lycklig i sitt äktenskap eller i sin kungliga roll, det finns knappt en bild på henne när hon ler och bedömare tror nu att det bara är en tidsfråga innan paret går skilda vägar.

Det monegaska hovet vädjar nu om förståelse.
– Under denna tid av återhämtning ber fursteparet därför att deras privata sfär och familjeliv respekteras. Mer information om det aktuella läget med furstinnans hälsotillstånd kommer att lämnas inför julhelgerna, skriver hovet.

LÄS MER: Prinsessan Sofia hyllas stort internationellt
LÄS MER: Harry och Meghan strålade på kändisfest i New York
LÄS MER: Mette-Marit på banan igen – nya bilderna avslöjar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter