Chris O'Neills mamma Eva mystiskt försvunnen

Kändisar

Vart har Chris mamma tagit vägen?
Eva O’Neill verkar som bortblåst och har inte visat sig på månader.
Nu börjar de kungliga fansen bli oroliga.

[/caption]

Senast vi hörde eller såg något från prinsessan Madeleines, 37, svärmor Eva O’Neill var för över nio månader sedan. Då kom ett bildbevis på en måltid från en exklusiv restaurang i Borgholm under hennes besök hos kungaparet på Solliden.

[/caption]

Det sägs att Chris mamma avnjöt en lunch där även kungen, 74, och drottning Silvia, 76, deltog men som sedan ska ha övergått till en middag på en annan restaurang.

På middagen ska dock kungaparet hunnit avlägsna sig. Närvarande var under båda måltiderna även en av Chris, 45, storasystrar, Natascha Loeb.

LÄS MER: Stor kartläggning: Här är den nya adeln i fina förorten

Senast vi såg Eva O’Neill officiellt var under prinsessan Adriennes dop i juni 2018. Därefter har hon bara siktats under en lunch på Öland.

Eva O’Neill har visat sig vara en mystisk kvinna. Hon föddes och växte upp i Karlsbad i Tjeckien. Hennes födelseår är fortfarande okänd, det talas om både 1940 och 1947, men trots förfrågningar från media har det svenska hovet vägrat avslöja Eva O’Neills exakta ålder.

Hennes mamma kom från en välkänd hotellfamilj. Familjen fick fly nazisterna till München, men trots den dramatiska bakgrunden har familjen lyckats hålla sig förmögen.

LÄS MER: De 5 hetaste hemligheterna i Meghans nya bok

Nu är det många som undrar var Chris O’Neills karismatiska mamma har tagit vägen.
Eva visade sig nämligen vara ett socialt geni och hamnade snabbt i societeten där hon snart blev väninna med många i överklassen. Hon var mycket omtyckt, vacker och begåvad med talets gåva.

Eva O’Neill har varit gift med inte mindre än fyra framgångsrika män och fick dessutom barn med tre av makarna. Under 80-talet blev hon nära vän med Ivana Trump, 71, och det sägs även att hon haft en fling med prins Charles, 71. Året var 1986 då han fortfarande var ihop med prinsessan Diana.

LÄS MER: Victorias första ord – bryter tystnaden i krisen

Eva O’Neill sägs ha haft en affär med prins Charles. Här ser vi henne med den engelska kungligheten och Camilla Parker Bowles under ett möte i Salzburg.

Prins Charles och Eva är fortfarande goda vänner. Prinsen valde att deltaga i en välgörenhetstillställning 2003 där Chris mamma befann sig.

The Mail on Sunday uttryckte dock att prinsen borde ha tackat nej, eftersom han både avskyr resor, att bli uttittad och heller inte var särskilt förtjust i Mozart. Men kanske var det något annat än just klassisk musik som lockade?

LÄS MER: Eva O’Neill visar upp glammiga galagarderoben

Eva O’Neill och drottning Silvia är i samma generation och uppges vara mycket goda väninnor.

Den engelske prinsen åkte på resan till Österrike tillsammans med sin nuvarande hustru Camilla Parker Bowles, 72, Tidningen beskrev också vad som hände när Eva O’Neill fick syn på prinsen.

”När hon såg Charles kastade hon sina armar runt honom och placerade en varm och förtrolig kyss på kinden. Camillas misstycke var, enligt vad vittnen lade märke till, påtaglig när Eva släppte Charles från sitt grepp och intog position intill Camilla för att gå alldeles bakom prinsen längs med den röda mattan.”

LÄS MER: Därför är det så tyst om prinsessan Madeleine 

Eva O’Neill är en mycket social kvinna som minglar med societeten. Här ser vi henne med väninnor under en tillställning i New York.

Chris mamma, liksom sina döttrar, älskar lyx och båda samtliga barn har gift sig rika. Frågan är nu vad som har hänt med Chris O’Neills mamma.

Vart har Eva tagit vägen? Har hon möjligen hittat en förmögen man och det är därför Madeleines svärmor lyser med sin frånvaro?

LÄS MER: 8 lyxiga godbitar i Silvias eleganta hatt-skafferi
LÄS MER: Prinsessan Christina berättar allt om familjetragedin
LÄS MER: Prins Charles privata kock avslöjar allt

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter