Prinsessan Christina och maken Tosse på härlig kärleksfest

Kändisar

Ett strålande party på Vasateatern i Stockholm.
Prinsessan Christina och maken Tord ”Tosse” Magnuson var på plats.
Plötsligt gick kändisfrisören Johan Hellström ner på knä och friade till sin pojkvän.

[/caption]

Det blev en fantastisk fest där ingenting saknades. Under kvällen firade PR-mannen Fredrik Robertsson sina 35 år och dessutom var galan en välgörenhetsmiddag och konsert för att stötta Musikerförbundets Krisfond och de musiker, artister och scenarbetare som hamnat i ekonomisk kris på grund av coronapandemin.

[/caption]

På plats fanns givetvis värden med sin nyblivna fästman Johan Hellström, 54. Det var under middagen samma kväll som Johan tog ordet och gick ner på knä för att fria till sin älskade Fredrik.

LÄS MER: Därför följer kungen prinsessan Sofias vilja

Prinsessan Christina och maken Tord ”Tosse” Magnuson gick på välgörenhetsgala tillsammans.

Killarna har varit ett par i drygt två år. Fredrik är en känd pr- och mediaprofil och Johan Hellström kändisfrisören som stylar och klipper både kungligheter som kändisar.

Johan Hellström fick som ung ärva hela Björn Axéns hårimperium och storslagna våning på Kungsholmen när han gick bort 1993. Även Hellströms kollega och tillika drottning Silvias, 76, frisör Peter Hägelstam, 62, fanns på plats för att fira.

LÄS MER: Drottning Silvias ånger – övergav barnen som små

PR-mannen Fredrik Robertsson, i en grandios klänning, bjöd in prinsessan Christina och maken Tosse till fest med fästmannen Johan Hellström.
Det var många som ville komma och hylla och glittra. En av dem var högst oväntad men uppskattad; nämligen prinsessan Christina, 77.

Hon dök upp med sin make Tord ”Tosse” Magnuson, 79, som aldrig tackar nej till ett trevligt party. Christina var vackert uppklädd i guldplisserad tunika och med en svart nederdel samt sina underbara blommiga skor. Dagen till ära bar hon pärlor i öronen som fick dingla fritt.

LÄS MER: Victorias kära återseende med sin älskade mentor

Under kvällen friade kändisfrisören Johan Hellström (t.h) till Fredrik Robertsson som överlyckligt sa ja.

Värden Fredrik Robertsson bar en specialdesignad Haute couture av Stephan Rolland, 54, i svart siden. Under kvällen fick det förälskade värdparet njuta av liveframträdanden av bland andra Sarah Dawn Finer, 39, Ebbot Lundberg, 54, Rebecca & Fiona samt The Mamas.

Avstånden var korrekt markerade och prinsessan Christina och maken fick en underbar kväll tillsammans i kärlekens tecken.

– Är evigt tacksam för alla proffs inblandade som skapade en kväll av ren magi! sa Fredrik Robertsson euforiskt efteråt.

LÄS MER: Victoria och Daniels succé – så snyggt samspelta
LÄS MER: Drottning Elizabeth går emot kung Carl Gustaf
LÄS MER: Victorias härliga höstutflykt med Estelle och Oscar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter